bornovada ege univ kavşağında, türk petrol var şimdi petrol ofisi oldu sanırım. |
izmir'de kendi aracını kendin yıkama tesisleri (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar konuyu hortlatayım biraz. Buca’da oturuyorum osmanlı oto yıkama var ama yorumları kötü oraya gitmek istemiyorum. Gaziemir veya buca tarafında var mıdır böyle bir yer benzinlik falan da olur. -
Ben de Bucadayım, Osmanlı Oto Yıkama 50 tl yaptı jetonu şaka gibi, kendi şampuanınızı kullanmanız da yasak. O yüzden bir daha gitmeyeceğim.
Buca’da benzinlik kalmadı neredeyse BP’ler kapanınca, olanlarda da self servis oto yıkama yok benim bildiğim kadarıyla.
Gaziemir, Karabağlar civarı da olur, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
-
-
Ben 2 kere mecbur oraya gidip yıkadım ama arkadaşım begosun orada benzinlikte yıkadığını söyledi bir gün orayı da deneyeceğim. Jeton 30 liraymış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mextoBen 2 kere mecbur oraya gidip yıkadım ama arkadaşım begosun orada benzinlikte yıkadığını söyledi bir gün orayı da deneyeceğim. Jeton 30 liraymış.
evet orda BP var yolum pek düşmüyor, ben de deneyeyim orayı hocam teşekkürler.
-
mavişehir arkasındaki shell'e gittim, hani eskiden petrol ofisi'ydi. Koçtaş'ın karşısındaki.
90 tl'ye kart veriyorlar 150 saniyelik su ya da 40 saniyelik şampuan veriyor ama sistem tam hassas ayarlı değil. Tetiği bıraktığım zaman bile saniyeler boşa gitti, çok hızlı olmak lazım.
ayrıca arabayı ıslakken silmek lazım normalde iz kalmaması için ama dışarıdan gelindiği için araba zaten güneş altında ısınmış oluyor. yıkama yeri gölge olsada su-şampuan işi bitince orada havluyla kurulamayazsın insanlar sırada bekliyor çünkü, ordan çıkmak lazım. orada çıkınca da gölge alan yok kurulayacak. güneş altında kurulama ile çok kötü bir yıkama oluyor her yer su izi.
bu iş için minimum yarım saat ve gölge alan lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X