Şimdi Ara

Izmir'de nerelerde ev tutulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sene egeyi kazandim. Ogrenci koyu icin sansimi denicem ama cikmaz diyolar. Ozel yurtta kalmak istemiyorum cok yuksek fiyat veriyolar.
    Ogrenci koyu cikmazsa ev tutarim bir iki arkadasimla diye dusundum ama hangi mahalleler iyidir, tehlikesizdir, ulasimi kolaydir bilmiyorum.
    Beni bilgilendirebilcek olan var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bornova - küçükpark
  • En ucuza mevlana mahallesi,atatürk mahallesi,kızılay mahallesi,evka 4 civarında bulabilirsiniz.(mevlana mahallesi genel itibariyle gecekondu,evka 4 çok tepede)

• Kemerde tutabilirsiniz güvenlidir. Tepecik ve buca çevresidr uygundur. Egeye yakın olsun istiyorsanız kahramanlar ve eşrefpaşa semtleri düşünülebilir. Buralar hem öğrenci yeridir bela sıkıntı olmaz hem de evler ucuzdur.

• Küçükpark

• Bucayı önermem.sabah ve akşam iş çıkışı trafik çok sıkışıyor.(metro yakını da kiralar pahalıdır.)

• eğer 30 dk yol seni üzmeyecekse metroya yakın bir ev bul egenin içinde 2 tane metro durağı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da nerede ne yenir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Illa cok yakin olmasina gerek yok ya metroyla 15 20 dklik mesafe olsa sorun olmaz benim icin. Soylediginiz yerlerden katip celebiye en yakin neresi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virginia Johnson -- 13 Ağustos 2016; 15:50:27 >
  • yedekaslan1 Y kullanıcısına yanıt
    Buralar harici her yer herhalde

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Birlikte eve cikcagim arkadasim katip celebi'de okuyo onun icin de ulasim kolay olsa iyi olur

• Yeşilyurt hem katip çelebiye yakın olur hem de oradan bornovaya dolmuş var diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Virginia Johnson

Birlikte eve cikcagim arkadasim katip celebi'de okuyo onun icin de ulasim kolay olsa iyi olur

Bostanlıdan tutun o zaman bence 1500falan fiyatlar en fazla.
  • Egede okuyan arkadaşlarım özkanlarda kalıyor. Evlerine çok ziyarete gittim gayet geniş 3+1 ev. Eşyalı tutmuşlardı 900 lira kira veriyorlar. Benim gibi istanbulda yaşayan birine göre kira baya ucuz gelmişti :) ayrıca semt güzel geldi bana. Yeşillik ferah ve düz. Ege üniversitesine yakındı gidip gezmiştik. İzmirde yaşayan arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiq -- 13 Ağustos 2016; 18:45:30 >
  • 3-4 kişi tutacaksaniz Bornova kucukpark civarlarında tutun derim. Birde daha uygun istiyorsanız evka4 E bakabilirsiniz. Ama ben paraya kiyacam İzmirin en canlı yerlerinden birinde yaşarım diyorsan kucukpark civarı efsane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.