izmir de ogrencilik hakkinda bilgi verebilirmi. Istedigim yer ege universitesi psikoloji bura hakkinda bilgisi olanlarda belirtirse sevinirim.
saate bakarak umutsuz bi up
quote:
Orijinalden alıntı: Sudden_Death
saate bakarak umutsuz bi up
Olum bak karşıyakalı olmıcaksan gelme lan
İzmir ögrencilik konusunda bir tanedir. Dışarıdan geliceksen pek bir tavsiye veremeyeceğim çünkü ben Izmirde yaşıyorum, üniversiteyi de burada okuyorum, o yüzden yurt (yada ev), para gibi sıkıntılarim çok fazla olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MinusHuman
İzmir ögrencilik konusunda bir tanedir. Dışarıdan geliceksen pek bir tavsiye veremeyeceğim çünkü ben Izmirde yaşıyorum, üniversiteyi de burada okuyorum, o yüzden yurt (yada ev), para gibi sıkıntılarim çok fazla olmuyor.
1 dönem öğrencilik yaptım.Ulaşım rahat gibi metroya atlayınca hemen her yere gidebiliyorsun, pahalı değil.Karışan eden yoktur rahat olursun.eğitim nasıldır bilemiyorum yorum yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ®ed
1 dönem öğrencilik yaptım.Ulaşım rahat gibi metroya atlayınca hemen her yere gidebiliyorsun, pahalı değil.Karışan eden yoktur rahat olursun.eğitim nasıldır bilemiyorum yorum yok.
Alıntıları Göster
takip 9eylül ingilizce öğretmenliği istiyorum
yorumlar icin saolun beyler.
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Köy
Geri kalan 80 şehir tarla.
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Köy
Geri kalan 80 şehir tarla.
Alıntıları Göster
şimdi yatıyorum ama gündüz uzun uzadıya anlatırım, mesajım dursun burada.
quote:
Orijinalden alıntı: jrbatu
şimdi yatıyorum ama gündüz uzun uzadıya anlatırım, mesajım dursun burada.
Alıntıları Göster
Para gerekir ucuz falan değil.Kim uydurmuş ucuz diye bir tek otobüsler ucuz.
mesajim bulunsun bende ege psikoloji dusunuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yekilord
mesajim bulunsun bende ege psikoloji dusunuyorum.
izmir candır canandır
quote:
Orijinalden alıntı: murat_erk92
izmir candır canandır
16 yıldır bir kadında kalıyormuşum desene
quote:
Orijinalden alıntı: .TheGamE.
Aa bende tam bölüm üni sorucaktım imzanı gördüm sonra.Bende i.e.ü de yabancı dil okumak istiyorum falan tek bölüm mütercim-tercümanlık mı?Biraz bilgi veririmisin girmesi zor mu?(kontenjan az sanırım?)
quote:
Orijinalden alıntı: murat_erk92
izmir candır canandır
Alıntıları Göster
Ege Üniversitsinin eğitimi bilemiyorum tabi ama güzel üniversitedir.Yer olsun , öğrenci profili olsun iyidir iyi Ege Üniversitesiyle aramda yaklaşık 5 durak falan var.Ben tutturamıyorum siz geliyosunuz gelmeyin ula
-Ege Üniversitesi Forum Bornova,İkea gibi alışveriş yerlerine çok yakındır.Hatta öğrenci köyümüydü öğrenci evleri miydi neydi bu alışveriş merkezlerinin yanındadır. -Küçükpark,Büyükpark gibi yerlere çok yakındır.(Cafeler,Barlar,Ucuz yemek bulabileceğiniz öğrenci mekanları vs) -Bornova Metro ve Bornovadaki otobüslerin son durağına çok yakındır.Ulaşım bu nedenle çok rahat.Tek otobüsle karşıyaka,bostanlı,buca ; metroyla konak,üçyol gibi yerlere kolayca gidebilirsiniz. -Dediğim gibi ben 5 durak falan uzaklıktayım buralarda kiralar 600-700 lira civarı.
Aklıma pekte birşey gelmiyor anlatıcak doğma büyüme İzmirli olduğum dışarıdan bir gözle bakamıyorum.Sizin aklınıza takılan neyse sorun cevaplamaya çalışırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Squixse
Ege Üniversitsinin eğitimi bilemiyorum tabi ama güzel üniversitedir.Yer olsun , öğrenci profili olsun iyidir iyi Ege Üniversitesiyle aramda yaklaşık 5 durak falan var.Ben tutturamıyorum siz geliyosunuz gelmeyin ula
-Ege Üniversitesi Forum Bornova,İkea gibi alışveriş yerlerine çok yakındır.Hatta öğrenci köyümüydü öğrenci evleri miydi neydi bu alışveriş merkezlerinin yanındadır. -Küçükpark,Büyükpark gibi yerlere çok yakındır.(Cafeler,Barlar,Ucuz yemek bulabileceğiniz öğrenci mekanları vs) -Bornova Metro ve Bornovadaki otobüslerin son durağına çok yakındır.Ulaşım bu nedenle çok rahat.Tek otobüsle karşıyaka,bostanlı,buca ; metroyla konak,üçyol gibi yerlere kolayca gidebilirsiniz. -Dediğim gibi ben 5 durak falan uzaklıktayım buralarda kiralar 600-700 lira civarı.
Aklıma pekte birşey gelmiyor anlatıcak doğma büyüme İzmirli olduğum dışarıdan bir gözle bakamıyorum.Sizin aklınıza takılan neyse sorun cevaplamaya çalışırım.
Alıntıları Göster
İzmir Ekonomi hakkında bilgi verebilecek var mı acaba?
guzel yorumlar geldi umarim toparlanip gelirim
quote:
guzel yorumlar geldi umarim toparlanip gelirim
Egeye gelme hırtım gibi. 9 eylül ekonomi iyidir gitceksen onlar iyi
quote:
Orijinalden alıntı: Sensation +
9 eylul e gelmem ya ege yada istanbul dusunuyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sensation +
9 eylul e gelmem ya ege yada istanbul dusunuyorum.
Bendem tavsiye geyi önermiyorum istanbula git para sıkıntın yoksa