Şimdi Ara

İzmir'deki datacenterlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmirde bildiğiniz datacenter varsa söylermisiniz? bir önemli araştırma yapıyorumda...

• Naymanli Datacenter Türkiye'de bir çok dc'den iyi diyebilirim özellikle izmir bölgesinde 1.Numara gerekse donanım ve gerekse sağladığı tekniksel kolaylıklarla her an yanıbaşınızda denilecek bir firma.
  • hostcini var.
    vt var. (müşterileriyim, sunucuları hiç düşmedi şu ana kadar fakat müşteri hizmetlerinin çok hızlı olduğu tartışılır, bu yüzden falz tavsiye etmiyorum)
  • naymanli.com u tavsiye etmem

hostcini.com kerem bey ise gayet iyidir hem işi bilinçli yapan hemde iyi bir birikimi olan bir firma..

Bilginize,
  • İzmirde bildiğim datacenterlar hostcini,niobeweb,websahibi,naymanli var. Önermemi istedikleri varsa 1)hostcini 2)niobeweb
    Saygılar.
  • Merhaba,

İzmir'de bilinen en eski ve en büyük datacenter uluslararası omurgaya direkt bağlantısı bulunması ve Sabancı Telekom ile stratejik ortaklığa girdiği, sunucularının hızı ve hizmetleri nedeni ile EFES.NET firmasıdır. Ayrıca Türkiye'deki ilk bilişim firmalarındandır. Eski adı ile "Yeşil Ege Bilişim Hizmetleri" diye bilirim ve Superonline ile Efes.net ile birlikte TTNET'i Rekabet Kurumuna şikayet ve TTNET'e birlikte dava açtıkları ve basında baya yankı uyandıran dönemden tanırım. Sabancı Telekom'la yaptıkları ortaklıktan sonra altyapılarını Sabancı Telekom ile birleştirdiklerini biliyorum. En önemlisi ise Fiber optik omurgaya sahiptirler. Uptime oranlarıda gayet iyidir. Kurumsal Hizmetlerin yanında son kullanıcıya da hizmet verirler.

İzmir'de Efes.Net'in yanında hostcini.com, vt.com.tr, side.net, izhost.com, niobeweb.net, websahibi.com, gtechnics.com datacenter'leri var diye biliyorum. Sunucu kiralama ve colocation hizmetleri hepsinin mevcut, bildiğiniz üzere hosting, domain, mail, SSL hizmetlerinin yanında bazıları Ses hizmetleri ve Windows Lisanslama hizmetleri de veriyor.

• Kesinlikle Katılıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: aspci

hostcini var.
    vt var. (müşterileriyim, sunucuları hiç düşmedi şu ana kadar fakat müşteri hizmetlerinin çok hızlı olduğu tartışılır, bu yüzden falz tavsiye etmiyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

naymanli.com u tavsiye etmem

hostcini.com kerem bey ise gayet iyidir hem işi bilinçli yapan hemde iyi bir birikimi olan bir firma..

Bilginize,

Asker meslektaşım yanlış düşünüyorsun bence 8 sunucum var naymanli gece 3'te ceo serdar naymanli'ya ulaşıp sorunumu hallediyor.Şuana kadar sunucuda düşme olmadı sınırsız trafik yani limitsiz limit koymuyor biraz pahallı ama kaliteli hizmet.
  • www.niobeweb.com bende izmirliyim ve 2-3 gün içinde oraya gidip hosting alıcam gercekten iyi bir firma öneririm ;)
  • ama ha siz siz olun sakin bu naymanli eline düşmeyin 2007 senesinde bunlardan aldığım sunucu hiç yararlanamadım üstüne benden haksiz yere ozamanın parası 500 tl aldılar ürünü saterken herşeye tmm sattiktan sonra sizi resmen avliyorlar bana çok zarari oldu bu şirketin hakkımı helal etmiyorum haram olsun bunların yüzünden baya müsterimi kaybettim o naymanlının başındaki durzo beni iyi bilir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.