Şimdi Ara

İzmir Ekonomi de Hukuk okunurmu ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat iyi geçmiş olmasına rağmen içimde bi huzursuzluk var sanki 10 k bandında kalıcam gibi geliyo bende alternatif aramaya başladım marmara veya istanbul hukuk yurt ve istanbul zorluklarından dolayı uzak gelen seçenekler ama izmir ekonomide yurt da tam bursa dahil yurtlarıda baya kaliteli,ama bilerek bırakıyolar falan tarzı bi kaç yorum okudum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim,ayrıca denizliliyim izmir olmasıda çok daha iyi olucak benim için

• Dostum İzmir Ekonomi Üniversitesi hakkında bir şey bilmiyorum lakin İstanbul'a bir şekil katlanmanı tavsiye ederim.İstanbul Hukuk,Marmara Hukuk sana çok daha yararlı olacak ve vizyonunu genişletecektir.Olmaz diyorsan da Dokuz Eylül'e gitmeni tavsiye ederim.Belli bir noktadan sonra istediğin yerde Hukuk okuyabilirsin aynı temel veriliyor İstanbul Ankara haricinde bariz farklar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktshmz78 A kullanıcısına yanıt
    Hocam marmaranın kampüsünün nolacağı belli değil iü dede marmarada da yurt sorunu var ve kyk şansını göze alamam yoksa çok kötü patlarım istanbulda ha bak deu olabilir ama ondada kyk faktörü olucak adamlar mis gibi lüks yurt veriyorken de tepmek istemiyorum açıkcası biraz bundan kaynaklı ha bide erasmus olanakları çok çok fazla hele bi devlet üniversitesine kıyas edilemez bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.