Bildirim
İZMİR EKONOMİ GELİR Mİ
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne mucizesi o 330 lara kadar geriyelecek merak etme yerleştin -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan1122
ne mucizesi o 330 lara kadar geriyelecek merak etme yerleştin
330 lara gerileyecek derken? geçen sene 320 kapatmış zaten benim puanda 310 aradada 18 bin fark var -
quote:
Orijinalden alıntı: Rowse
quote:
330 lara gerileyecek derken? geçen sene 320 kapatmış zaten benim puanda 310 aradada 18 bin fark var
sen 136 binincisin , ekonomi 118 le son ögrencisini almış.o 118 125-127 olacak hatta 130 bile olacak (birazda bölümüne baglı).yaşar üniversitesinde şansını dene gelme ihtimali yüksek.izmir üniversitesine ise kesin yerleşirsin. -
quote:
quote:
quote:
330 lara gerileyecek derken? geçen sene 320 kapatmış zaten benim puanda 310 aradada 18 bin fark var
sen 136 binincisin , ekonomi 118 le son ögrencisini almış.o 118 125-127 olacak hatta 130 bile olacak (birazda bölümüne baglı).yaşar üniversitesinde şansını dene gelme ihtimali yüksek.izmir üniversitesine ise kesin yerleşirsin.
yaşar 103 bin izmir üniversitesi 91 binle kapatmış onlar hiç gelmez
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sen 136 binincisin , ekonomi 118 le son ögrencisini almış.o 118 125-127 olacak hatta 130 bile olacak (birazda bölümüne baglı).yaşar üniversitesinde şansını dene gelme ihtimali yüksek.izmir üniversitesine ise kesin yerleşirsin.
yaşar 103 bin izmir üniversitesi 91 binle kapatmış onlar hiç gelmez
haa sen hukuk istiyorsun anlaşıldı.tm de hukuk ve psikoloji dışında bölümler varya onlardan sandım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X