Şimdi Ara

İzmir Elektronikçiler Çarşısı 2.Onur İş Hanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
11.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. Onurda bulunan İnt-Cumun nereye gittigini bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• intcom aynı yerinde duruyordu en son gittiğimde

yarın bakayım nereye gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEŞELİMEŞEODUNU -- 22 Nisan 2013; 19:55:17 >
  • Yok 1.5 ay once falan baska yere tasindi heralde ama ne adres var nede arayabilecegimiz bi numara

• İntkom işi bıraktı...Elektronik malzeme satışı artık önemsiz iş oldu.Size onlar gerekliyse ben ulaçayım sizin adınıza..Benim işyerim Çankaya elektronikçiler çarşısında...Hemen onurun yanı..
  • gıdaya taşındı galıba
  • bende gidaya tasindi diye tahmin ediyorum ama kesin bi bilgim yok. dukkani kapatmasi biraz zor deil mi yani o kadar elindeki malzemeler felan

• Up up up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    ankara batıkent nasıl bir yer
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • özel bir arayış değilse gıda çarşısından ' Hatfon Elektronik ' ten bulamadığın malzemeleri bile bulabilirsin. orda sıra biraz zor gelir ama, çoklu miktarda aldığın malzemelerde baya kazanç sağllarsın. Gerçi ben mezun olalı 2 yıl oldu, 2 yıldır izmire adım atmadım. o bile taşınmış olabilir yok olamaz ya daha 1.5 ay önce telefonla görüştüm jeton yeni yeni düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

özel bir arayış değilse gıda çarşısından ' Hatfon Elektronik ' ten bulamadığın malzemeleri bile bulabilirsin. orda sıra biraz zor gelir ama, çoklu miktarda aldığın malzemelerde baya kazanç sağllarsın. Gerçi ben mezun olalı 2 yıl oldu, 2 yıldır izmire adım atmadım. o bile taşınmış olabilir yok olamaz ya daha 1.5 ay önce telefonla görüştüm jeton yeni yeni düşüyor

Bir çok yer mevcut (hatfonu da biliyorum alişveriş yapmışliğım var bu arada da ayni yerde duruyor) intcom diğerlerine göre daha uygun ve ilgiliydi

• Slm arkadaşlar dale wishay direnç nerde bulurum İzmirde yardimci olursaniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.