Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.933
Cevap
42
Favori
103.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bornova Yeşilova mahallesi 4004 sokak heyecanla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XRaze X kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ekiplerimiz GigaFiber hizmetimizi genişletebilmemiz için her geçen gün daha fazla çalışmaya devam ediyor. Net olarak size şu zaman aralığında listemiz güncelleniyor diyemem ancak yeni eklenen bölgelerimiz epey fazla...
  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunmuş olduğunuz bölgede GigaFiber altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Heyecanla beklemeye devam edin lütfen
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba iyi günler Konak ilçesi Akın Simav mahallesi planlara dahil oldu mu? Geçen hafta superonline ekipleri 1 haftada bölgedeli kablolama ve kutulama işlerini bitirdi. Eğer türknet de yakın zamanda bu bölgeye gelmeyi düşünüyor ise taahhüt yapmadan bekleriz Türkneti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 20 Şubat 2022; 15:3:8 >
  • diciotto kullanıcısına yanıt
    Plan listemizde şu an için yer almıyor maalesef. Talep olarak ileteceğim ama süre bilgisi veremiyoruz. Bölgenize geldiğimizde size haber vereceğiz
  • yeni eklenen bölge sayısı fazla olsa şuana kadar merkez yerlere gelmişti karşıyakanın nüfusuda 350.100 2020 yılında ama hala bu bölgeye gelmiyor konağın nüfusu bile az oraya geliyor karşıyakaya gelmiyor çok şaşırtıcı bence 2030 yılında anca gelir sizde diyer operatörler gibi hızlı yapsanız çok iyi olucak şu vdsl çekilmiyor artık hep paket kaybı anlık ping artışı ama önemsemiyorsunuz işte

• XRaze X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, farklı iller için yeni eklenen bölgeler oldu. Gelen talepleri proje ekibimiz ile paylaşıyorum. Altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • Merhaba İzmir Bornova Atatürk mahallesi 904/1 sokak gigafiber çalışması varmı acaba.

• Reallist35 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Atatürk mahallesi planlama içerisinde yer alıyor.
  • Merhaba, İzmir Bornova Rafet Paşa mh. 5247 sokak icin gigafiber çalışması var mı?

• Buca Aydoğdu Mahallesine gelmeniz gerekiyor, OYAK sitesi, TOKİ ve Tınaztepe Üniversitesi burada. Daha çok ihtiyacı olan bir bölge olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba İzmir, Karşıyaka, Fikri Altay Mahallesi için çalışmanız var mı?

• Poene00 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz mahalle henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ekiplere ileteceğim.
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talep olarak ekiplerle paylaşacağım.
  • hankan35 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Karşıyaka mahallesi henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım.
  • merhaba;

torbalı inönü mahallesi için bir çalışmanız mevcut mu?

• zaltun kullanıcısına yanıt
    Kendiniz demişsiniz, bu kadar bencil olmayın, kaç firmanın fiberi var daha da fiber istiyorsunuz, fiberi olmayan ADSL ile sürünen yerler ölsün o zaman?

Helal olsun turknet'e iyi ki şirinyere girmemiş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • razzbery R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Görüyorum ki Gigafiber müşterisi olmak isteyen insanlar birazcık çirkeflik yapıyor, öncelikle Technopath'ın Türknet Firması sahibi ile yapmış olduğu açıklamada önceliklerinin Türknet firmasından internet hizmetini evvelden satın alan kullanıcıları olduğunu belirtti ama siz başka operatörlerin internet hizmetlerini satın alıp Türknet firmasına buraya gigafiber getir satın alacağız demeniz biraz saçmalamaya yönelik. Keza bulunduğunuz konumlarda farklı firmaların altyapıları bulunuyor ise rekabetçilik yasası gereği internetten memnun olmayan insanların tüketici hakem heyetine başvuru yapıp 3-4 ay gibi bir süreçte sonuçlanmasını beklemeleri gerekmekte , sözün gelimi dağın başı diye hitap ettiğiniz konumlarda yapılan yapıların içerisindeki hane adsl veyahut vdsl altyapı üzerinden türknetten halihazırda interneti satın almalarından ötürü türknet firmasının müşterisinin yoğun olduğu konumlara Gigafiber götürmesi kadar doğal bir olay olmayacağını düşünüyorum ve yaptıklarının da müşterilerine verdiği değeri gösterdiğini ileri sürüyorum. Keza ben de konumumda gigafiber olmasını iple çekiyorum fakat en doğalı türknetten halihazırda bir hizmet satın alıp sonrasında bunu gigafibere dönüştürmelerini beklemek.Onların doğru vizyonu bu

• Ben Şirinyer'de oturuyorum ve burda hiçbir fiber altyapısı yok (semtteki çoğu yer gibi). Onu nasıl yapacağız o zaman ? Böyle genellemelerle bir yere varamayız. Cevap verdiğiniz kişinin lokasyonunda alt yapı var diye %100 tüm bölgede altyapı var sayıp böyle sonuçlara varamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.