Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: qzwxec Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.933
Cevap
42
Favori
103.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben mahallelerden bahsediyorum. Şirinyer'de 5 fiber altyapısı var ise (eve gelmiş gelmemiş umrumda değil) olay bitmiştir. Orası fiberli bir yerdir, ama Şirinyer yerine Konak'ta sadece ADSL-VDSL varsa oraya fiber gelmek zorundadır. Ben Atatürk Mh. yakınlarında oturuyorum burda ADSL ile sürünen çoğu yer var. Neyse ki turknet gigafiber geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elmalarla armutları mı toplamaya çalışıyorsunuz acaba? Bir mahalle diyorsunuz bir semte geçiyorsunuz en son ilçe ölçeğinde örnek verip (onu da yanlış verip) kapatıyorsunuz.

Şirinyerde (şirinyer bir mahalle değildir bu arada belki burda bir bilgi eksikliği var) de ADSL-VDSL'de sürünen yerler fiber döşeli yerlerden kat be kat fazla. Yine boşa düştünüz. "Konakta fiber yok" savınız da malesef gerçeği yansıtmıyor. Konağın birçok bölgesinde fiber var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu_ -- 27 Şubat 2022; 19:59:31 >
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Uzatmayacağım. Fiber olmayan yerlere fiber getirecek politikaya sahip bir şirket turk.net nokta.

• Lütfen uzatın :) "Fiber olmayan yerlere fiber getirecek politikaya sahip bir şirket turk.net nokta." söyleminize karşı çıkmıyor aksine destekliyorum. Karşı olduğum durum ise "Bir semtin bir mahallesinde fiber varsa diğerleri almasın" söyleminiz böyle birşey mümkün değil. O zaman İzmir'in hiç bir ilçesine fiber çekilmesine çıkıyor çünkü her ilçe'de parça parça fiber altyapısı var.

• İzmir selçuk cumhuriyet mahallesi, ne zaman haritada görebileceğiz :(

• Sacrific3 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talepler geldikçe paylaşıyorum ama size kesin olarak gelir ya da gelmez diyemiyorum.
  • Kimse kusura bakmasın ama sırf altyapının ismi fiber diye superonline'ın saçma fiyat politikalarını ve stabil olmayan hattını kimse çekmek zorunda değil, gigafibere tüm ülkenin ihtiyacı var, farklı sağlayıcının fiberi olsun olmasın.

• ADSL kullanmadığınız için böyle konuşuyorsunuz. İnşallah ADSL'i tadıp öyle konuşursunuz.

Asıl kimse kusura bakmasın, fiberi olan bir binaya 2./3./4. fiber gelmesi gereksizdir. Mantıksızdır israftır. Her binaya bir fiber yeter. İster gigafiber gelsin, ister superonline. Bana bir fiber gelse ben ses çıkarmam, fazlasını da istemem.

• Kullanmadım mı? Daha geçenlerde hattımı taşırken yedek adsl hattımı kullandım superonline a daha çok sövdüm, 16mbps adsl 200mbps ftthtan daha fazla randıman veriyor, dediğim gibi fiber/adsl şeklinde ayırt edilmemesi gerekli, şuanda elimde olsa size verirdim sol ftth hattımı buyrun kullanın.

• bi zahmet fiber ftth olursa sevinirim. iletisim numaram 0532 532 00 00 burdan ulaşabilirsin, fiberi sen çektiriyorsun ama dimi?

• Köyde 8mbps d-smart adsl kullanan akrabalarımın pingi benden düşüktü.

• İzmirde öyle kanka superonline. Ben milleni.com denedim ping 500 idi. İzmirde superonline bozuk.

• Kendini arayıp fiber iste gelir fiber  

• bütün firmaların fiber planlama amirinin evine gittim. çayını kahvesini yemeğini yedim içtim. yatıya kaldım. yine de fiber getirmediler.

• Altındağa gelir mi acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • halittt355 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için yok ama mahalle bilginizi de iletebilirseniz talebinizi paylaşırım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Zafer mahallesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • halittt355 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, talep olarak ekiplere ileteceğim.
  • En son yaptığınız %50 zamdan sonra gigafiber geçişlerini bence hızlandırmalısınız. Nitekim Haziran ayına kadar bekleyip muhitime gigafiber gelmemesi halinde daha uygun fiyatlı taahhütsüz alternatiflere yönelmeyi düşünüyorum. Artık devir ekonomi devri. Her yerden kısabildiğimiz kadar kısmak zorundayız. Kusura bakmayın. İstanbul'daki kuzenim benimle aynı parayı ödeyip 1gbit internet kullanırken ben ayda 140 liraya neden 80 küsür mbit kullanayım? Bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok. "Bekleyin" diyorsunz ama beklerken bizden gigabit internet parası almaya devam ediyorsunuz. O zaman kusura bakmayın da siz de bizi bekleyin.

• Merhaba, sizi çok iyi anlayabiliyorum ancak proje kapsamında olan her bölgede sırası ile çalışmalar tamamlanıyor. Aynı anda bütün bölgelerde çalışma başlatmammız maalesef mümkün olmamamktadır.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.