izmir buca aydoğdu mahallesi için bir plan mevcut mudur ? |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (25. sayfa)
-
-
Merhaba, Aydoğu mahallesi henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ekiplere ileteceğim. -
İzmir Buca Atatürk mahallesi için gelişme var mı? Mahallecek bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğin bölge planlama içinde yer almaktadır ancak henüz tarih bilgisi bize ulaşmadı. -
+ @Lenneth-
Değerli insanlar eski mesajlarınızı uzun bir aradan sonra hortlatıyorum ama hedef kitleleri ve pazarlama şekilleri bir bakıma da mantıklı. Burada şöyle alım gücü yüksek, böyle zengin ve kalabalık yerler niye ilk öncelik değil diyoruz da firmanın müşteri hizmetleri, satış sonrası teknik servis ve taahhüt gibi parametreleri, tek tip uygun fiyat ve taahhütsüz kavramı, popüler yayıncılarla sponsorluk - reklam çalışmaları gösteriyor ki Türk.net'in hedef kitlesi 16-25 yaş arası alım gücü veya bütçesi iyi olmadığı halde daha fazlasını isteyen insanlar olmalı.
Zira evde interneti tek başına kullanan 1 veya 2 kişinin olduğu bir senaryoya kıyasla 4 kişinin kullandığı bir senaryonun yükümlülükleri farklı. Ben 25'li yaşlarda bir birey olarak ailemle yaşarken veya tek yaşadığımda kendi evime Türk.net'in GigaFiberi geldiği an alma ve aldırmada tereddüt etmem. Fakat Twitter'dan şikayet, Forumlardan iletişim gibi şeylerle uğraşmayacak olan milyonlarca yetişkine, aile ve akrabalara alın sorun yaşarsanız chatten yazışırsınız, forumdan yazarsın bu insanlar 139 TL'ye Gigafiber getiriyor ama servis süreci ve iletişim gibi parametreleri farklı diyemem. IPv6, Sabit IP, Bireysel müşteriler için ekonomik simetrik vari internet bunlar popüler tabir ile nerd veya network - internet düşkünleri için cazip şeyler amma velakin okul, iş sonrasında interneti sosyal medya, film, müzik, gündem için kullanan insanlara maruz görün bu eksiklikleri bak IPv6 veya gigafiber getiriyor demenin bir anlam ifade edeceğini sanmıyorum. Eleştirmek için söylemiyorum bunu bu arada aradaki hedef ve beklenti farklılığı için söylüyorum.
Türk.net'te bunun farkında olarak zamanında 3'lü farklı fiyatlarda sunduğu bu gigafiber sürecinde durumu iyi olmasına rağmen insanların 200-250 TL gibi ücretleri ödemeyi göze almadıklarını da fark etmiş olacak ki. Paket anlamda hızdan çok IPTV, Müşteri Hizmetleri gibi farklı öncelikleri olan ve 100 Mbps gibi hızlar ile rahat edebilen insanlar için ben size bunlar yerine çook yüksek hız vereyim ( Olası sorun ve çözümü konularında teknik servis ve bağlantı tarafında anlamsız bir beceriksizlik, çözülemeyen sorun veya yanlış tavır yoksa taahhütte sabit internette temel zaruriyet değil, bir çok insan uğraşmaz bile iki de bir ev interneti değişimi için )
Şuan ki bu süreçte de sırf zengin ve nüfus yoğunluğu var diye genç niş kitleler yerine bu tarz bir yönelime girseydi büyük ihtimalle Sol'ün yaşadığı süreçleri yaşardı. Her evde gigabit hız verebilecek GPON'ları olan ama müşterilerinde artan maliyet, agresif yayılım hızı sebebiyle pahalı tarifelerde tercih edilen ortalama paketler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 9 Mart 2022; 23:21:56 >
-
Merhaba,
İki soru sormak istiyorum.
İzmir- Menderes ilçesi için bir planlama ön görülüyor mu?
Ayrıca Menderes / Cüneytbey Mah. için bir planlama ön görülüyor mu?
Teşekkürler.
-
karabağlar vatan mahallesi için çalışmanız varmı?
-
Merhaba, ilettiğiniz adreslere henüz çalışma planlanmamıştır. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Merhaba, Vatan mahallesi planlamada yer almıyor. Talep olarak ekipler ile paylaşacağım. -
@ İzmir/Bornova Gaziosmanpaşa mh fiber altyapı çalışmanız olucak mı?
-
Merhaba, Gaziosmanpaşa mahallesi henüz planlamada yer almamaktadır. Proje ekiplerimize talep olarak ileteceğim. -
Bornova/Gazi Osman Paşa mah ve civarlarına da fiber gelse çok iyi olur. Yeşilovadan sonra buraya uğramasını isterim. Talebimi iletirseniz sevinirim.
-
Merhaba, şu an listede yer almıyor ancak talep olarak ekiplerle paylaşacağım. -
vallahi benim yan apartmana geldi aramızda sokak var diye çekmediler kabloyu. altyapı sorumlusuna her hafta mesaj atıyorum tamam ilgileneceğim diyor ama hala gelen giden yok :)
-
Merhaba, tam adresi PM üzerinden iletir misiniz? -
Maltepe Mahallesi 12.Sokak Güzelbahçe İzmir gigafiber? @TurkNetDestek
-
@TurkNetDestek İzmir Balçova - Korutürk Mah. Yeşilcami Sok. Gigafiber planı var mi acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 12 Mart 2022; 13:54:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, henüz planlama listesinde bölge yer almıyor. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Merhaba, henüz planlama listesinde ilettiğiniz adres yer almıyor. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Hocam ben şimdi 30 daireli bir apartmanda yaşıyorum. 30 dairenin 25-26 sından dilekçe yazıp imzalarını alsam Mersin mezitli deki yeni mahalledeki binamıza Gigafiber gelir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X