|
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (26. sayfa)
-
-
Ozkoclara doğru yürürken bir iki apartaman baktım. Onlarda da kablo bina içerisine kadar gelmiş ama kutu konmamış. O dışarıdaki kutu belki superonline'a aittir dediğiniz gibi ama gigafiber kalblolari da çekildi bina icine kadar. Bakalım ne zaman abone alımı olacak. Ara ara altyapı sorgulamaya bakmaya devam. Bu arada geldi dediğiniz binanın ismi ve numarası nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki-üç yıl yukarıdaki yerlerden başka yere giga beklemeyin arkadaşlar. O süreden sonra yine numunelik 4 yer seçip oradan devam ederler. Aynı yapa gibi İzmirde ağır aksak ilerleyecek bu iş de belli oldu.
-
Yan apartmana geldiden kastım kutu koyuldu kablolalar çekildi sanırım hala aktivasyon yapılmadı.
-
teşekkür ederim ilginiz için direk sorumlu kişilerle irtibatım var onlar üzerinden talebimi ilettim
-
Dikili ilçesi 2022 planlamasına dahil midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Dikili henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak ekiplerimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba, 2022 yılı içerisinde İzmir Karşıyaka Bostanlı mahallesi için gigafiber altyapı planı var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, Karşıyaka henüz planlamada bulunmuyor. Talep olarak ileteceğim. -
acaba neden karşıyaka bölgesine gelmiyor fazlada talep var buralarda
-
Talepleri proje ekipleri ile paylaşıyorum, sene içinde güncelleme yapılabilir. Yatırımlarımız her bölge için devam ediyor. -
Merhaba @TurkNetDestek Buca'da; 29 Ekim Mah., Adatepe Mah., Akıncılar Mah., Atatürk Mah., Aydoğdu Mah., Barış Mah., Belenbaşı Mah., Buca Koop Mah., Cumhuriyet Mah., Çağdaş Mah., Çaldıran Mah., Çamlık Mah., Çamlıkule Mah., Çamlıpınar Mah., Dicle Mah., Doğancılar Mah., Dumlupınar Mah., Efeler Mah., Fırat Mah., Gaziler Mah., Göksu Mah., Güven Mah., Hürriyet Mah., İnkılap Mah., İnönü Mah., İzkent Mah., Karacaağaç Mah., Karanfil Mah., Kaynaklar Merkez Mah., Kırıklar Mah., Kozağaç Mah., Kuruçeşme Mah., Laleli Mah., Menderes Mah., Murathan Mah., Mustafa Kemal Mah., Seyhan Mah., Şirinkapı Mah., Ufuk Mah., Vali Rahmi Bey Mah., Yaylacık Mah., Yenigün Mah., Yeşilbağlar Mah., Yıldız Mah., Yıldızlar Mah., Yiğitler Mah. ve Zafer Mah.'de giga fiber altyapı çalışması var mı?
-
Merhaba, Buca da Adatape mahallesi, Atatürk mahallesi ve Kuruçeşme mahallesi planlama içinde yer alıyor. Yatırımlar devam etmektedir. Diğer mahalleler için talepleri ileteceğim. -
Merhaba,
Gaziemir- Irmak mahallesi planlamada var midir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz bölgede henüz planlama gözükmemektedir. Talep olarak proje ekipleri ile paylaşacağım. -
Arkadaşlar Buca'nın bütün mahallelerini saydığım gönderiye Adatape mahallesi, Atatürk mahallesi ve Kuruçeşme mahallesi'nin planlama içinde dahil olduğu cevabı geldi. Diğer mahalleler plan dışı boşuna beklemeyin. Saygılar.
Ben uygun fiyata 75-100 mbps hızda bir vdsl bağlantı bulursam tahhüt verip geçeceğim. 2 yılda nasılsa bana giga falan gelmeyecek. Buca'da bu üç mahalle dışında olanlara da aynısını tavsiye ediyorum.
-
merhaba sayın yetkili
izmir karabağlar günaltay mahallesi 4706 sokak için herhangi bir plan / proje var mıdır ?
100 mb a kadar vdsl kullanıyorum portu çok zor denk getirdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulent35220 -- 24 Mart 2022; 12:22:52 > -
Merhaba, adresiniz şu anda planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Merhaba Bornova Yeşilova Mh 364/6 Sokak altyapı planlarınıza dahil midir ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mralikagan -- 26 Mart 2022; 3:39:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X