Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.933
Cevap
42
Favori
103.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, Menderes'in herhangi bir mahallesinde planlama bulunuyor mu ? , Gazipaşa mahallesi için talep ekleme şansınız var mı?

• rezo35 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Menderes henüz planlamada yer almıyor. Talep olarak Gazipaşa mahallesini proje ekiplerine ileteceğim.
  • @TurkNetDestek

Merhabalar, İzmir Yeşilova semtindeyim,

Haftalardır bu bölgede çalışmalar sürüyordu hep görüyordum ve takipteydim.

uzun zamandır da bu yeni hattın kendi sokağıma gelmesini bekliyordum, nihayet 1-2 gün önce geldi.. gelmesine ama

malesef benim oturduğum evi es geçtiler, yan komşuma ve karşı komşularım dahil herkesin kapısına kadar kablo çekildi fakat,

kendi oturduğum eve hat çekilmedi, (benim tahminim ev 2 katlı olduğu için) ordaki ekip çalışanlarından birine sorduğumda ise, şu cevabı verdi

buraya çekilmicek galiba dedi, dedim neden çekilmicek uzun zamandır bunu bekliyordum vs,

sonra bi arkadaşa sorayım dedi kaldı muhabbet öylece göremedim sonra ekipleri

Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba, ekipler hala yakınlardayken bi kablo çekilmesi için vs kime talepde bulunup sesimi duyurabilirim ?

edit: Adres İzmir Yeşilova 4029 sok. no 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Mustafa64 -- 2 Nisan 2022; 4:35:7 >

• Merhaba iyi günler izmir karşıyaka yalı mahallesi 6470/1 sokak bu planlama içinde dahil mi dahilse mükemmel olur.@turknetdestek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By_Mustafa64 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden size dönüş sağladım. Ekiplere adresiniz için bilgi vereceğim.
  • alikslers A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge henüz planlamada bulunmuyor ancak proje ekiplerine talep olarak ileteceğim.
  • @MeraklıForumcu Bizim binaya da siyah kutudan takmışlar. Size gelen giden oldu mu gigafiber için?

@TurkNetDestek Mithatpaşa cad. Barbaros mah. Av.Selim Hakmen sokak no 6. Gigafibere geçiş ne zaman olur? aktif vdsl aboneliğim var gigafiber için geçiş başvurusu nasıl yapıyoruz?

• seref35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Barbaros mahallesinde çalışmalar devam ediyor. Tamamlandığı zaman online işlem merkezi üzerinden kayıt oluşturmanız yeterli. İlgili ekibimiz dönüşüm işlemlerinizi tamamlayarak size bilgi veriyorlar. Adresiniz içinde proje ekibimizden bilgi alarak sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler 

Ben teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim
  • Buca Atatürk Mahallesi'nde çalışmalar ne zaman başlayacak Ocak ayları gibi türknet çalışanları görüldü sonra kayboldular

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • koray105 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışma tarihi ile ilgili bir bilgi aldığım zaman buradan paylaşacağım.
  • @TurkNetDestek İzmir/Konak-Kültür Mahallesi 1377 sokak burada gigafibar çalışması var mı ? veya ne zaman gelecek sitede oturuyorum başvuru yapsak süreç hızlanır mı ?

• Zyrou Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için planlamada ilettiğiniz mahalle yer almamaktadır. Talep olarak ilgili ekiplere adresinizi ileteceğim. Ayrıca site olarak başvuruda bulunabilirsniz.
    5 katlı bina sahibiyiz başvuru için ne yapmamız lazım.
    İzmir Bornova Atatürk Mahallesi Yavuz Caddesi üzerinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Siyah gigafiber kutusu duruyor hala takıldığı gibi bina içinde bizim, bende Akasya apartmanındayım kahverengi dışcepheli olan bina. Bakalım ne zaman aktif edilecek, neredeyse her gün altyapı sorgulamadan bakıyorum

Bilgi için teşekkürler iyi akşamlar dilerim:)

• Ment kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Atatürk mahallesi planlamada yer alıyor. Başvuru yapmanıza gerek yok, çalışma yapılacak bölgeler arasında adresiniz. Ancak çalışmanın başlayacağı net tarih henüz belli değil. Konuyla ilgili tarih bilgisi iletildiği zaman buradan paylaşacağım.
  • MeraklıForumcu M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden tam adresi paylaşır mısınız?
    Paylaştım

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.