Şimdi Ara

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.933
Cevap
42
Favori
103.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bornova / Erzene mh. Planlarda neden yok anlamadım. Bir bölümü merkezde, bir bölümü Evka 3 de olan çok büyük, nüfus yoğunluğunun çok olduğu bir bölge.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mralikagan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Yeşilova mahallesi planlama içerisinde yer alıyor ve çalışmalar başladı
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dönüşünüz için teşekkür ederim, bu yılın ilk yarısında gelir mi acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir süredir bornova atatürk mah. bölgesinde kazma çalışmaları oluyordu 10gün önce bizim sokak kazılmıştı bugün bir ekip gelip evin girişine fiber kutusu kurdu ve gitti kutu üstünde türkcell süperonline yazıyor sizle bir alakası var mı ? sadece superonlinedenmi hizmet alabiliyoruz ben mevcutta türknet vdsl abonesiyim

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

• dimitradon kullanıcısına yanıt

sadece süperonline fiber altyapısı için diğer firmalar bu kutu üzerinden hizmet veremez

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, kutunun bizimle bir alakası bulunmuyor. Bu kutu üzerinden sadece Superonline hizmet verebilir.
  • mralikagan kullanıcısına yanıt
    Planlama içerisinde ama süre bilgisi veremiyorum.
  • seref35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bende 335 sokak ta oturuyorum. Sabah çıkarken binanın içinde siyah gigafiber kutusunu gördüm ayrıca şuan türknet VDSL kullanıcısıyım. Bakalım umarım yakında gigafiber e geçiş yaparız, çok istiyordum geçen sene gelmesini bu seneye nasipmiş hayırlı olsun hepimize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Türknet destek, bu sabah binamdan çıkarken Türknet gigafiber kutusunu gördüm. Sanırım bir kaç gün önce veya dün takıldı, Konak 335. Sokak Akasya apartmanında oturuyorum. Bilginiz varsa ne zaman geçiş yapabiliriz acaba gigafiber e (halihazırda türknet VDSL kullanıcısıyım) şimdiden teşekkürler 🤗 İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası

• MeraklıForumcu M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon için net tarih bilgisi aldığım zaman sizinle paylaşacağım.
    Tamamdır, sizden haber bekliyorum o zaman. Çok teşekkürler 🤗

• Hepimize yakın zamanda gelir inşallah. Hayatımızda bari internet hızlı olsun 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seref35 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle abim 🙂 Türknet sağolsun biz öğrenciler için baya uygun fiyat olarak.

Henüz adresinizle ilgili bilgi gelmedi, takip ediyorum. buradan paylaşacağım.
    Tamamdır çok teşekkür ederim. Kutu koyulduğuna göre yakın zamanda gelir diye düşünüyorum gigafiber :) teşekkürler tekrardan

Evet, kutulama sürecinden sonra aktivasyona geçilir. Net süre iletemiyorum ancak çok uzun sürmeyecektir
  • 203/42 sokak Kuruçeşme-Buca için son durum nedir ? Normalde geçen yıl gigafiberin gelmiş olması lazımdı.

• yrkncck Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge planlamada yer alıyor ancak çalışmanın net tarihi henüz bize ulaşmadı. Ekiplerden bilgi aldığım zaman sizinle paylaşacağım.
  • Buca Efeler mahallesi için son durum nedir? Çalışma planı var mı yoksa 2023e veya başka bir zamana mı kaldı?

• Ryshiz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Efeler mahallesi şu an planlama listesinde yer almıyor. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.