Aldığınız/alacağınız zam ile daha fazla işçi çalıştırıp altyapı çalışmalarını hızlandırırsınız artık. |
İzmir GigaFiber Yayılım Takip Haritası (24. sayfa)
-
-
Merhaba, ,
Karşıyaka , Bahriye Üçok mahallesi, Berin Taşan Sokak'ta uygulama planınız var mı?
-
Merhaba, ilettiğiniz adreste henüz planlama bulunmuyor ancak talep olarak ekipler ile paylaşacağım. -
Turknet Destek İzmir Buca Çamlıkule Mahallesine planlama bulunuyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, ilettiğiniz mahallede planlama bulunmamaktadır. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım. -
izmir bornovanın en merkezi konumu sayılabilecek ergene mahallesi gediz caddesinde neden çalışmanız yok acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_uyar -- 1 Mart 2022; 16:10:21 > -
@TurkNetDestek Merhaba, Konak barbaros mahallesi av selim hakmen sokak no6. Burası ve buraya paralel 2 alt sokakta geçen haftalardan fiber kablo çekim çalışması yapıldı ve binanın önüne kutular kondu. Bu çekilen kablolar gibafiber içinse gigafibere ne zaman geçiş yapabilirim. Teşekkürler
-
Merhaba, aktivasyon için net tarih alabilmem için binanıza kutu konulduğu zaman bilgi vermenizi rica ederim. -
Binanin üzerine konan kutudan ayrıca bina içerisine de mi bir kutu konması gerekiyor? Fotoğraftaki kutu oturmuş olduğum binaya ait.
-
gigafiber olayı bornova atatürk mah için nekadar sürede gelir ? ve hangi sokak veya caddelere gelecek ?
-
Merhabalar, Karşıyaka Fikri Altay 6231 Sokakta herhangi bir planlamanız var mı
-
Merhaba, gigafiber çalışmaları mhalle genelinde yapılmaktadır. Mahalle içinde her sokak ve bina için işlem yapılıyor. İlettiğiniz bölge planlamada yer almaktadır. Maalesef bu konuda süre bilgisi veremiyoruz.
Ancak ben süreç hakkında size bilgi vermek isterim. ilk aşamada kablolama yapılıyor. Kablolama yapıldıktan sonra kutulama işlemine geçilecektir. Kutu konulduktan sonra son aşama olan aktivasyon aşamasına geçilecektir. Kutu konulduktan sonra aktif olup olmadığınısayfamızdan sorgulayarak öğrenebilirsiniz.turk.netİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama
-
Merhaba, ilettiğiniz bölgede henüz planlama bulunmuyor. Talep olarak ekiplere ileteceğim. -
hocam bende barbaros mah. oturuyorum. mart sonuna kadar aktivasyon yapılır dediler. ama sendeki kutu beyaz renk. bizim sokaktaki siyah renk.
türknet öncesi superonline'da mahalleye girdi. Bu kutu superonline ait olabilir bilgine
-
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
"Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım" derken "Beklemeyin sizin oraya gelmez" demek istiyor ama direkt diyemediği için bu cümleleri kullanıyor arkadaşlar boşuna bekleyip ümit beslemeyin.
-
Babamın işyeri orada, ben de karataş'ta oturuyorum. Geçenlerde tesadüfen diğer sokakta çalışan ekibe rastladım, ekip gigafiber olduğunu teyit etti. 15 20 güne açılır dediler Bakalım, o güne kadar altyapı sorgulayacağız. Bir de dükkana gigafiber gelmesine yüksek ihtimal veriyorum çünkü abone olurken websitesi gigafiber bölgesinde olduğumu ve 4 ay indirim yapacağını belirtip faturadan hep indirim yaptı.
-
Ya arkadaş yayın oyun videosu cekmek istiyen bir insanım ama şu izmir/konak 3516 sokak ferahlı mahallesine niye 1000 mbps down 1000 mbps up gelmez :( gercekten üzüyor.
-
Merhaba, Ferah mahallesi planlama içerisinde yer almıyor ama ben talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X