Şimdi Ara

İzmir Havaalanı'ndan Bornova Jandarma Komutanlığına nasil.gidlir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Istanbuldan izmire gidicem. Bornova jandarma komutanlgiina.nasil.gidebilirim arkadaşlar akbul filan ne lasim yardim.bekljyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ThePooR kullanıcısına yanıt
    Öncelikle akbil diye birşey kullanılmıyor.
    Akbul da duymadim hiç.
    En mantiklisi taksiye binmek otobüs falan bilmeyene Bornova çok zor .

• metroyla bornovaya gidebilirsin. ayrıca kentkart lazım ya da 3-5 kullanımlık kartlardan.
  • Eğer Bornovadaki suphi koyuncuoğlu ilköğretim okulunun yanındaki ise,

İzbana binip Halkapınar'da aktarma ile metroya geçip evka 3 durağında iniyorsunuz, 5 dakika yürüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 20 Nisan 2014; 11:01:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

Öncelikle akbil diye birşey kullanılmıyor.
    Akbul da duymadim hiç.
    En mantiklisi taksiye binmek otobüs falan bilmeyene Bornova çok zor .

Taksicisin galiba

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben biraz araştırdım da halkpinar duraginda iniyormussun ordan metroya binip bornova ya gidiyormussun İzmirliler konuya lütfen

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Hayir. Öğrenciyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel35

Hayir. Öğrenciyim.

Madem öğrencisin, 2 liralık alternatif yerine 50 liralık alternatifi niye öneriyorsun o zaman? İzmir'deki ulaşım büyükşehirler içinde en kolayı gördüğüm kadarıyla.
  • hocam,havaalanı'nın içinde izban(toplu ulaşım banliyo)var ona bin halkapınar da inip metro ya bin.kentkart alman lazım ya da 5 tl ye sayılan hazır kentkartlar dan 3 kere kullanabiliyorsun.
    Dedigin yer @deserthawk ın dedigi yerdemi diye google map dan bir bak.öyleyse arkadaşı dinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 20 Nisan 2014; 11:10:57 >
  • Hocam indi?in yerde gi?eye gidiyorsun 2-3 kullanymlyk kart almak istiyorum diyorsun sonra o karty alyp izbana biniyorsun.Halkapynar dura?yna geldi?inde iniyorsun ve izmir metroya geçiyorsun.izmir metroya bindikten sonra ister bornova dura?ynda ister evka-3 dura?ynda in e?it mesafede yürüyeceksin ama sen bornova dura?ynda in.küçükpark tarafyndan yürüyen merdivenlerden çyk.(bi merdiven hastaneye di?eri küçükpark tarafynda çykar) sonrasyny buradan tarif edemem.oradaki esnafa soracaksyn.en fazla 10 dakika yürürsün ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

Hocam indi?in yerde gi?eye gidiyorsun 2-3 kullanymlyk kart almak istiyorum diyorsun sonra o karty alyp izbana biniyorsun.Halkapynar dura?yna geldi?inde iniyorsun ve izmir metroya geçiyorsun.izmir metroya bindikten sonra ister bornova dura?ynda ister evka-3 dura?ynda in e?it mesafede yürüyeceksin ama sen bornova dura?ynda in.küçükpark tarafyndan yürüyen merdivenlerden çyk.(bi merdiven hastaneye di?eri küçükpark tarafynda çykar) sonrasyny buradan tarif edemem.oradaki esnafa soracaksyn.en fazla 10 dakika yürürsün ama.

Anladim arkadaşlar sağolun aksam 5te teslim olcam sabah orda olurum hem gezerim

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePooR

Istanbuldan izmire gidicem. Bornova jandarma komutanlgiina.nasil.gidebilirim arkadaşlar akbul filan ne lasim yardim.bekljyorum

Deserthawk vermi? hocam cevaby. Taksi ile bornovaya gitmen en az 30 TL patlar sana. Izbandan aktarma ile metro. Indiginiz yerden sonra izban tabelalaryny takip edin. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Istanbuldan izmire gidicem. Bornova jandarma komutanlgiina.nasil.gidebilirim arkadaşlar akbul filan ne lasim yardim.bekljyorum

Deserthawk vermi? hocam cevaby. Taksi ile bornovaya gitmen en az 30 TL patlar sana. Izbandan aktarma ile metro. Indiginiz yerden sonra izban tabelalaryny takip edin. Kolay gelsin

Hocam ne taksisi verirmiyim para oraya:D ucak şirketinin ucretsiz servisi varmis bornova ya olmadi metro teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Hocam ne taksisi verirmiyim para oraya:D ucak şirketinin ucretsiz servisi varmis bornova ya olmadi metro teşekkür ederim

Rica ederim ne demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.