Bildirim
İzmir içi en fazla 25 bin liraya kadar alınık araç
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Güncel.. -
Kardeşim bende izmirdeyim sana şunu söyleyim izmirden uzak durmaya çalış , fiyatlara az çok bakıyorsan izmirdekilerin gereksiz yüksek verdiğini görürsün. Otomatik 1 değişenli kapı fiesta 2006 lpg 26bin , dizel manuel ise 24bin . İzmirde 29 30.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok haklısın hocam izmir arabaları çevre illere göre pahalı nedense dediğin gibi düşük modelli araçlar için pahalı fiyatlar isteniyor fakat izmir dışı araçlara haftasonları ancak bakabilirim.Şöyle de bir durumda var bir araç orjinal ve iyiyse o araç beklemiyor 1 günde gidiyor o bakımdan izmir içi dedim uygun birşey bulursam hemen alıcam -
hocam 2006 puntom var 1.4 benzınlı fire dynamic model dijital klimalı en dolu puntolardan 95.000 km var aracta tup takılmamıs tertemız bır arac taban jelatınler daha sokulmemıs bıle dusunursen fıyat olarak 27.000 TL dusunuyorum araç izmir/selçuk da
arabam.com: 6599530 -
Sağolun hocam aracınız gerçekten harika fakat en fazla 25 e kadar bakıyorum -
Güncel..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X