Şimdi Ara

İzmir Küçükparkta Mekandan Kovuldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler 2 3gündür kestiğim cok tatlı bi garson kız vardı bugün gittim önce bi çay istedim sonra mekanın kaçta kapanacağını sordum ve çıkışta napıyosun dedim arkadaslar eve bırakıyolar dedi. Çay bitince alırken boş bardağı bence hoş bi kızsın bi yerde sohbet etmek isterim dedim yok sevgilim var sağol dedi tamam dedim bi çay daha istedim 30 sn sonra başka bi garson geldi sizi şöyle alalım arkadaşı rahatsız etmişsiniz masaya falan çağırmışsınız dedi.. Sonra çıktım paylaşmak istedim

• Çılgınsın man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comprehensive user guide -- 17 Mayıs 2014; 2:47:12 >
  • hll knk
  • hll qnq
  • adam hayatında ilk defa evden çıkmış yine kibar davranmışlar ona dua et sen
  • Crazy_jojhuqqqqq yaqiosunnn
     İzmir Küçükparkta Mekandan Kovuldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaya çağırmak ne la, eleman geceleri pavyon fedailiği mi yapıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle olmaz. Pas veriyormu, bakışıyormusun vb. Pas veriyorsa git konuş yoksa salla gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otanticte miydin lan yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepelien

Kimseyi dinleme, deneye deneye doğru yolu bulacaksın. Başarıya giden yol kendi doğrularını ve kendi yanlışlarını bulmaktan geçer bence. En doğru öğrenme methodunun deneme-yanılma olduğunu düşünüyorum. Cesaretinden dolayı da tebrik ederim ayrıca.

Eyvallah kardeşim haklısın sonuna kadar :D
  • nasıl öz güven var anlamııyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Otanticte miydin lan yoksa

Yok junior cafe kanka deyimin yanı

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy-g33

Gençler 2 3gündür kestiğim cok tatlı bi garson kız vardı bugün gittim önce bi çay istedim sonra mekanın kaçta kapanacağını sordum ve çıkışta napıyosun dedim arkadaslar eve bırakıyolar dedi. Çay bitince alırken boş bardağı bence hoş bi kızsın bi yerde sohbet etmek isterim dedim yok sevgilim var sağol dedi tamam dedim bi çay daha istedim 30 sn sonra başka bi garson geldi sizi şöyle alalım arkadaşı rahatsız etmişsiniz masaya falan çağırmışsınız dedi.. Sonra çıktım paylaşmak istedim

Burda hiç bişey yapmamış gibi anlatıyorsun ama kız sevgilim var dedikten sonra bir çay daha istiyorum demenden kızı harasladığın belli oluyor. Nerdenmi biliyorum aynı sen gibi bir harascı arkadasım var. Bir gün çok pis dayak yiyecek. Gözü KARA gelecek yanımıza!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.