Şimdi Ara

İzmir Makine Mühendisliği, Bilgisi Olan Baksın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, uzun araştırmalar sonucu makine mühendisliğini seçtim zaten istediğimde -uçak mühendisliği- ona yakın bir şeydi.
    İzmir'de oturuyorum ve üniversiteyi burada okuyacağım ama seçeneklerim biraz fazla ve ben doğru olanı seçmek istiyorum.
    Öncelikle sıralamam 46968.

Seçmeyi düşünme sırama göre üniversiteler;
    1)Dokuz Eylül (47.000): Eğitimi en çok övülen bu ki benim için en büyük artısı, puanı en düşük olanda bu.
    2)Ege (41.100): Puanı en yüksek olan bu kampüsden dolayı felan diyorlar kampüs o kadar önemli değil benim için.
    3)Gediz (45.200): Hızlı yükselen bir üniversite. Vakıf üniversitesidir bir yararı zararı var mıdır? Projeleri çok destekliyormuş felan diye duydum benimde bir sürü proje tarzı düşüncelerim var devlet üniversitesinde (bkz. 9 eylül) bu imkanı bulamaz mıyım?
    4)Dokuz Eylül İkinci Öğretim (59.600): Son seçenek olarak yazmayı düşünüyorum ama eğitim yönünden bir eksiğim olur mu hiç yazma daha iyi mi dersiniz? Bir de mavi diploma olayı varmış yani yurt dışı geçerliliği burdan mezun olursak onun durumu ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem1996 -- 9 Temmuz 2014; 18:01:48 >

• Arkadaşlar ilgisi bilgisi olan yok mu?
  • +
  • +
  • dokuz eylülü yazma benim 3.senem okulu bıraktım bi daha sınava girdim lanet bir okul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.