Şimdi Ara

İZMİR SALDIRISINDA KAFA KARIŞTIRAN DETAY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harbi embesil kaynıyor ortalık... Her yazana kanan var burada... Daha askerliğini yaptığı meçhul bir gazeteci bozuntusunun yalanlarına inanan saflar...

Ulan jandarmada askerlik mi yaptınızda ahkam kesiyorsunuz burada !!!

Jandarma şöför dahil herkeste silah olur zorunludur... Açık ve net... ulan 2014 te askerlik yaptım ben... Bir allahın günü silahsız çıkmadık dışarı...

Ayrıca her asker devriye çıkarken üzerinde hücum yeleği olur ve 1 i siha üzerinde 2 tane yelekte olmak üzere 3 dolu şarjörü vardır...

"Bir tek araçta silahsız şöför olur oda sivil askeri araçlarda"... geri kalan hepsinde şöför dahil silah bulundurması zorunludur...

Çok merak eden varsa jandarmayı arasın sorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 6 Ocak 2017; 16:18:22 >
  • ayrıca aracı çalıştırıp gidebilirdi terörisleri ortada bırakabilirdi şerefsizi korumayın burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Harbi embesil kaynıyor ortalık... Her yazana kanan var burada... Daha askerliğini yaptığı meçhul bir gazeteci bozuntusunun yalanlarına inanan saflar...

Ulan jandarmada askerlik mi yaptınızda ahkam kesiyorsunuz burada !!!

Jandarma şöför dahil herkeste silah olur zorunludur... Açık ve net... ulan 2014 te askerlik yaptım ben... Bir allahın günü silahsız çıkmadık dışarı...

Ayrıca her asker devriye çıkarken üzerinde hücum yeleği olur ve 1 i siha üzerinde 2 tane yelekte olmak üzere 3 dolu şarjörü vardır...

"Bir tek araçta silahsız şöför olur oda sivil askeri araçlarda"... geri kalan hepsinde şöför dahil silah bulundurması zorunludur...

Çok merak eden varsa jandarmayı arasın sorsun...

cezaevi devriyelerinde 5 askerde 1 silah bulunur. hücum yeleği bulunmaz. 2 şarjör taşır. şöför zaten cezaevi memurudur asker değildir.
    her asekrde silah bulunacakmış.
    oldu.
    12 ay asekrlik yaptınız hepiniz rambo oldunuz.
    yanınızda futbol topu patlasa eve kadar alçak sürünmede gidersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 6 Ocak 2017; 16:31:51 >

• aracın şöförüymüş, dağılabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Araçtaki rütbeli değildir. 20 yaşında eline bir kere silah alıp atmış genç bir çocuk olabilir. Astsubay ve subay olsa müdahele ederdi.

Hadi bunu geçtim aşağıdaki haber nedir? Akit ne yapmaya çalışıyor? Devlete hakaret değil midir bu?

İZMİR SALDIRISINDA KAFA KARIŞTIRAN DETAY

http://www.yeniakit.com.tr/haber/kahraman-polis-catisirken-jandarma-saklaniyor-254415.html

Amaçları askeriyeyi halkın gözünde daha da bitirmek. Ahlak yoksunu herifler. Allah belanızı versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Eğer içerdeki askerse yargilamalari lazim ne için askerlik yapiyosun sen dibindeki haini öldüremedikten sonra

Neden yargılasınlar her insan savaşçı değildir. Herkes kurşun sıkamaz. Karşıdaki düşman veya terörist bile olsa herkes öldüremez. Ayrıca herkes cesur değildir. Bir çok insan korkabilir. Korkmak doğal bişeydir. İnsanları korktukları için mi yargılayacaksın?
  • BAZI arkadaşlar askerimizi sevmiyor etmiyor ama siz onların ............ öpün

şeref yoksunları hemende karalama yapıyorlar .

Not: Şehit polis abimizden ve şehit kardeşimizden Allah razı olsun mekanı cennet olsun Rabbim şehadetini kabul etsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suratsızadam -- 6 Ocak 2017; 17:9:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

Askerliğimi Jandarma olarak yaptım.

Jandarmada Erlerin şarjörü boştur. Dolu şarjör olsa bile EMİR almadan ateş edemez. Siz dua edin alçak teröristler jandarma arabasını fark edip askeri öldürmemişler. Yanında rütbeli birisi olsa zaten beylik tabancası ile rahatça indirirdi teröristi. Arabada bulunan asker korkmuştur.

O askeri hedef göstermenin anlamı yoktur. Asker ile polisi bir tutamazsınız. Birisi profesyonel birisi zorunlu olarak yapıyor bu işi... (Rütbeliler hariç)

Önemli Edit: Şoföre genelde SİLAH VERİLMEZ, şoför ile birlikte yanında bir asker daha olur o da rütbeli ile gitmiş olabilir. (Araç komutanı olarak geçer) Çok fazla detay var. Bilmeden yorum yapılmamalı. Yazık günah o asker öyle olmasını ister miydi sizce?

Ankara da askerliğimi yaptım.Şöför dediğiniz gibi silah taşımaz ama yanındaki taşır.Silah'a boş şarjör takılır,2 adet'de dolu şarjör alınır.Ama yine de haklısınız yükümlü asker sonuçta.Belki o sırada olaylar başlamadan gizli gizli telefonda kız arkadaşı ile vs konuşuyordu.Facebook filan girmeye çalışıyordu.Yoh a..na ya demeyin askerde yüzüne bakmadığınız kızları bile özlüyorsunuz...

Arkadaşın da dediği gibi asker büyük ihtimal korkmuş olabilir.Yada dolu şarjör vermediler.Ankara Şarjör veriliyordu,İzmir'de de veriliyordur,diye umuyorum.Verilmediyse çok vahim.Suriyelileri bakana kadar 500.000 kişilik prof. ordu yetiştirirdik,üstüne subay astsubay ve uzmanlarla beraber 600 küsür bün kişilik ordumuz olurdu.

Vatan evlatları da askerlik adı altında işçi gibi çalışmazdı.

• askerlik yapmayan çol cocuk grubu dolusmus yine. er'e verilen silahın şarjorü boş olur genelde. ve o cocuklar 20 yaşlarında belkide 2 aylık asker bi anda olay geliştiyse korkmustur cok normal askere yüklenmeyin manası yok. prof asker degil bu cocuklar 20 yaşlarında.

Belli ki başlarında komutanları yok olsa zaten astsubay felan cıkarır silahını indirirdi onları orada
  • Jandarma aracındaki silahsız şoförmüş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.