Şimdi Ara

İzmir soguklar geldi klimaların durumu nedir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
616
Cevap
2
Favori
19.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mitsibushi electric ile heavy arasındaki fark nedir sizce hangisinden alınmalıdır ısınmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiPeRVA

arkadaşlar mitsibushi electric ile heavy arasındaki fark nedir sizce hangisinden alınmalıdır ısınmak için?

ismi aynı olsa da ayrı firmalar,

aynı değerleri veren hangisinde ucuz ise ondan alınır tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptuğ56

quote:

arkadaşlar mitsibushi electric ile heavy arasındaki fark nedir sizce hangisinden alınmalıdır ısınmak için?

peki hocam iklimsa veya klimaplus'dan başka nereyi önerebilirsiniz mitsibushi klimalarda? iklimsanın fiyat listeside net'de bulunmuyor sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiPeRVA -- 24 Kasım 2011; 23:26:57 >
  • quote:

quote:

quote:

peki hocam iklimsa veya klimaplus'dan başka nereyi önerebilirsiniz mitsibushi klimalarda? iklimsanın fiyat listeside net'de bulunmuyor sanırım..

daikin de elinde olan mhi leri satmaya devam ediyor ,bunun dışında bir çok internet sitesi satış yapıyor (hangileri emniyetli araştırmanız lazım)

iklimsanın internette satış fiyatını bildirerek yaptığı satışlar var ayrıca yanlış hatırlamıyorsam firmanın kendi sayfasında tavsiye edilen satış fiyatları vardı (bayiler değil kendi sayfalarında)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Hades.

izmirde durumlar nedir beyler havalar şimdi soğudu gibi, izmir merkez 7 derece ev 23 derece, klima 22 dereceye ayarlı bu kerata 23-25 arası yapıyor içerisini.
    Sizlerde durum ne, çevre il vede ilçelerden rapor alalım.

tozunu bile attırıyor ama ay sonunda elektrik idaresi de benim tozumu atarsa şaşmayacağım

malum yaşlandık galiba kolay kolay ısınamıyorum geçen sene 23-24 C yeterken bu sene 25-26 C de hemde ikinci fan hızında kemiklerim anca ısınıyor

• quote:

quote:

izmirde durumlar nedir beyler havalar şimdi soğudu gibi, izmir merkez 7 derece ev 23 derece, klima 22 dereceye ayarlı bu kerata 23-25 arası yapıyor içerisini.

tozunu bile attırıyor ama ay sonunda elektrik idaresi de benim tozumu atarsa şaşmayacağım

malum yaşlandık galiba kolay kolay ısınamıyorum geçen sene 23-24 C yeterken bu sene 25-26 C de hemde ikinci fan hızında kemiklerim anca ısınıyor

Çok fena yandın alptuğ

• quote:

Orijinalden alıntı: kocausta*

quote:

quote:

Çok fena yandın alptuğ

haklısın hocam

hemde iki defa

klimayı fazla açınca da yanıyorum ,faturayı öderken de

• quote:

quote:

Komutan oltaya gelmişsin galiba,sülens miydi,boru kurdumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

quote:

Komutan oltaya gelmişsin galiba,sülens miydi,boru kurdumu.

boşver hocam ya zaten bizimle kafa bulan sataşan dolu insan var biz önceliği sataşanlara veriyoruz

zaten şu saatler de DH e bile zor giriyorum habire çalışma var yazıyor

not: gürcan son yaptığın saçmalıklardan sonra sana olan tahammulüm bitmiştir bundan sonra tavizkar olmayacağım haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal1414 -- 27 Aralık 2011; 15:06:46 >

• yukarıdaki mesajımı okumayanlar var galiba
  • Dışarı -20 derece ama defros yapmadı klima (Neden dersiniz acaba,çünkü klima kapalı...)
  • asha12lcc Fujitsu General var, kar yağıyor izmirde şirinyerdeyim. 2 saatte bir 5-10 dakika arası defrost yapmakta onun dışında gayet sıcak bir şekilde oturmaktayız.
  • ilk defa az önce klimayı karlanmış gördüm ama defrost yapmadı yine de. Çok az bir tabaka oluşmuş arkada o kadar. Bu sene bunu ilk defa gördüm. Dün ve önceki günlerde hava daha soğukken hiç görmemiştim. Bende defrost yapsa da temizlense diye bekliyordum, tozdan görünmüyor :D
  • Bucada Diamond 18 lik klima sorunsuz çalışmaya devam. Sadece ilk açıldığında sıcak ısıyı vermesi biraz daha geç oluyor bu günlerde. biraz ılık verip sonra sıcak vermeye başlıyor.
  • Model MSZ-GB50VA+MUZ-GB50
    Type 18000
    Cooling Capacity:
    Minimum 3070 Btu/h
    Standard 17060 Btu/h
    Maxim 19789 Btu/h
    Heating Capacity:
    Minimum 3070 Btu/h
    Standard 19789 Btu/h
    Maxim 26613 Btu/h
    Energy Features:
    EER 3.03 W/W
    COP 3.41 W/W
    Cooling Power Class B
    Power Supply Single-phase
    Compresor Type inverter

klimam budur, 24 m2 salonda sürekli 24-26 derece arasında çalışmaktadır. 7/24 yatak odasında yine mitsubishi klassci 18binlik toplam 4-5 gün çalışmakta ve bebek odasındada elektrikli ısıtıcı geceleri çalışmaktadır.sisteme ek olarak beko titanyum termosifon 60 derece ayarlı 7/24 çalışmaktadır. Bu ay elektrik faturam 470 lira geldi evim 120 m2 tüksek giriş ...
    klima süper ısıtıyor lafım yok ama fatura baya kabarık
  • İşyerindeki arçelikler, veililer, bekolar resmen çuvalladı ama evdeki 1735, annemde 1735, electra, ve diğer klimalar canavar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

Model MSZ-GB50VA+MUZ-GB50
    Type 18000
    Cooling Capacity:
    Minimum 3070 Btu/h
    Standard 17060 Btu/h
    Maxim 19789 Btu/h
    Heating Capacity:
    Minimum 3070 Btu/h
    Standard 19789 Btu/h
    Maxim 26613 Btu/h
    Energy Features:
    EER 3.03 W/W
    COP 3.41 W/W
    Cooling Power Class B
    Compresor Type inverter

klimam budur, 24 m2 salonda sürekli 24-26 derece arasında çalışmaktadır. 7/24 yatak odasında yine mitsubishi klassci 18binlik toplam 4-5 gün çalışmakta ve bebek odasındada elektrikli ısıtıcı geceleri çalışmaktadır.sisteme ek olarak beko titanyum termosifon 60 derece ayarlı 7/24 çalışmaktadır. Bu ay elektrik faturam 470 lira geldi evim 120 m2 tüksek giriş ...

Fatura bercektende kabarik. Salona Msz 42 ve yatak odasinda 35 serisi inv. Olsaydi fatura %30 duserdi. Birde fatraniz 3 lu tarifemi acabba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

Model MSZ-GB50VA+MUZ-GB50
    Type 18000
    Cooling Capacity:
    Minimum 3070 Btu/h
    Standard 17060 Btu/h
    Maxim 19789 Btu/h
    Heating Capacity:
    Minimum 3070 Btu/h
    Standard 19789 Btu/h
    Maxim 26613 Btu/h
    Energy Features:
    EER 3.03 W/W
    COP 3.41 W/W
    Cooling Power Class B
    Compresor Type inverter

Fatura bercektende kabarik. Salona Msz 42 ve yatak odasinda 35 serisi inv. Olsaydi fatura %30 duserdi. Birde fatraniz 3 lu tarifemi acabba.

tarifem tekli tarife 3lü tarife daha önce kullandım, bana göre değil strese giriorum saatleri takip etmekten ve o kadar uğraşmama rağmen eski faturalarımla araında bir fark göremedim, tekli tarife yanlız aynı şartlarda geçen sene maksimum 280 ödemiştim elektirik bu sene elektrik fiyatları baya arttı ve ek kalemler getirildi sanırım, geçen seneki faturalarımla karşılaştırıcam kw olarak ne fark var...

• ben izmir bucada oturuyorum yetkili satıcının tafsiyesi üzerine 20 metrakare çatı katı odaya kışın ısınmak için toshiba 13 skvr klima aldım soğuklar başlayınca klima ancak kendini ısıtabiliyor 24-26 derecede çalıştırırsam soğuktan titriyorum 30 derece ve yüksek fan fızında çalıştırsam bile doğru dürüst ısıtmıyor sık sık defrosta girmesi de cabası servisi arıyorum gelip kontrol etmek yerine akıl veriyorlar bu havalarda normal siz klimayla birlikte 1-2 saat başka bir ısıtıcı daha kullanın diyorlar sözde sorun çıkarmaması için toshibayı seçtim ama tam bir hayal kırıklığı bana tafsiyesi olan arkadaşlar varmı ben ne yapayım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkek

ben izmir bucada oturuyorum yetkili satıcının tafsiyesi üzerine 20 metrakare çatı katı odaya kışın ısınmak için toshiba 13 skvr klima aldım soğuklar başlayınca klima ancak kendini ısıtabiliyor 24-26 derecede çalıştırırsam soğuktan titriyorum 30 derece ve yüksek fan fızında çalıştırsam bile doğru dürüst ısıtmıyor sık sık defrosta girmesi de cabası servisi arıyorum gelip kontrol etmek yerine akıl veriyorlar bu havalarda normal siz klimayla birlikte 1-2 saat başka bir ısıtıcı daha kullanın diyorlar sözde sorun çıkarmaması için toshibayı seçtim ama tam bir hayal kırıklığı bana tafsiyesi olan arkadaşlar varmı ben ne yapayım şimdi

Başka bir mesajınızdan hatırlıyorum, çatıdan çok ısı kaybınız oluyordur.
    Aldığınız klima piyasadaki en iyilerinden biri, onunla ısınamıyorsanız başka klima aramayın.

Yapmanız gereken, öncelikle yukardan ısı kaybını engellemek.
    Bunu yapamıyorsanız, bir elektrik sobası veya ufo alıp başına üşüşeceksiniz; başka yolu yok.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.