Şimdi Ara

İzmir Tefeci-Borç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu silebilirsiniz.burdanda umut yok.92 gösterim e karşılık 2 üye mesaj yazmış sadece.onlarada teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxtugraxx2 -- 13 Şubat 2014; 12:30:32 >

• Bence bu ise girme daha kotu olur sakat Isler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşını doldurmadan tefecide dahil olmak üzere kimse sana para vermez..Dükkan almak derken kiraladın sanırım ticaret tecrübe ister , ne işi yapmak istiyorsan git 4-5 sene çalış sonra ne ticareti yapıcaksan yaparsın , bu yaşlarda para kazansan ne olur zaten ergenlik döneminde parayı çarçur edersin başka bi işe yaramaz...Adam olduktan sonra para kazanırsan para kalıcı olur , para kazanıp adam olucam dersen o para yalan olur ...
  • Sayın serty23 dediklerinizde gerçekten çok haklısınız.Ama katılmadığım bazı tarafları var.Öncelikle ilk defa borç almıyorum çok daha küçük yaşlardada borçlar almıştım.Yani yaşla ilgili bir problem,en küçük problem olacaktır.Ben çocukluğumdan beri ticaretin içindeyim.Sürekli birşeyler satardım(mahallede pazarda,okulda).Mahallede,semtimizde esnafların çoğu beni tanır esnafların için de büyüdüm.Tabi o zamanlar sadece ticareti sevdiğim içindi ihtiyacım yoktu çalışmaya çünkü zaten ailemle beraber yaşıyordum.1-2 yıldır ise mecburiyetten doğan bir durumumda var.(ticareti sevdiğim gerçeğini elbette değiştirmez) Ayrıca 4-5 yıl çalış demişsiniz ama çevremden gördüğüm kadarıyla 50 yıl çalışsanda sonu yok bunun habire debelenip duruyorsun.Ticaret adamı zirveye de çıkarır en dibe de indirir.Ben bu riski göze alıyorum.En azından sadece kendi canımı ortaya koyuyorum önemli olan sevdiklerime(az sayıda olsalarda) birşey olmaması.gerisi mühim değil

Son sözünüze katılıyorum gerçekten doğru söylemişsiniz.Ama para kazanıp adam olmaya çalışmıyorum.şimdilik sadece bulunduğum kaos ortamından kurtulmaya çalışıyorum.Son olarak " bu yaşlarda para kazansan ne olur zaten ergenlik döneminde parayı çarçur edersin başka bir işe yaramaz" demişsiniz.Tamam bir kısmında haklısınız para çarçur edilir bu dönemde bende bunu yaşadım hata yaptım ama bu yaşlarda para kazansan ne olur? diye birşey olamaz.Para kazanmazsam faturaları kim ödüyecek,yeme içme sigara,üst baş bir sürü masraf var kim karşılıcak.Kirayı kim ödücek.Para kazanmayıpta sokaktamı kalayım? nedir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxtugraxx2 -- 12 Şubat 2014; 12:36:55 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.