Arkadaşlar tm2 sıralamam 79.900, İzmir üni 79.300 ile kapatmış.. İlk tercihime burayı yazdım ..Sizce gelme ihtimali nasıl? çook istiyorum burasını ya
Yeni oldugu icin sıralaması biraz geri kaldı onun belki bu sene yüklesir. bence işin zor kardes.
quote:
Orijinalden alıntı: K.chaLi
Yeni oldugu icin sıralaması biraz geri kaldı onun belki bu sene yüklesir. bence işin zor kardes.
hadi ya :( çoğu rehber hoca kontajanı 56 dan 100 kişiye çıktığı için kesin gelir diyor ama.. Moralim bozuldu..
Hukuk tercihinin bu seneki durumuna baglı o. Gecen sene aşırı tercih edildi tıp ve hukuk. Yinede hic belli olmaz. Tabi benim görüsüm yukardaki gibi. Moral bozmanın anlamıda yok onun icin birkac güne belli olur zaten hersey.
Evet çok tercih ediliyor ama beim önümdeki sayısalların ayıklanacağını da düşünmemiz gerekir demi ? Sonuçta hepsi izmir üni HUKUK tercih etmicek ..
tamamda o sıralama gecen sene ayıklanmıs haliyle olan sıralama. senin mantıgına göre sen tmlerde ilk 40 bindesin yani o mantık ile 40 binlik bir yere yerlesmeyi beklemek gerekir ama öyle olmuyor. tam sınırdasın kesn bir sey kimse söyleyemez beklemek gerek.
Bekleyip görelim o zaman dostum
günceelll +++
Ben 30 bin sıralama ile orayı yazdım, gelirse görüşelim
102 bin sıralamayla kültür aydın veya okan gelirmi sizce geçen seneki gibi fırlamaz herhalde hukuklar
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
yapma be kardeşim ya :)) neyse benimde büyük ihtimal orası olcak. :) izmirden misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi
quote:
yapma be kardeşim ya :)) neyse benimde büyük ihtimal orası olcak. :) izmirden misin ?
Hayır, bu sene gidecem.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: masumiyetkarinesi
quote:
Hayır, bu sene gidecem.
neyse tanışırız ya.. Ben izmirliyim.. Sen ücretliyi mi tercih ettin ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme