Şimdi Ara

İzmirde 4mevsim yaz lastiği mantıklımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın lastiklerini değiştirmek istiyorum malum İzmire kar yağmaz,yağmuru daha çoktur havasıda genelde bildiğiniz gibi yaz kış sıcak sayılır,genel olarak akdeniz iklimi bu verilere dayanarak lastiğimi yaz lastiği alıp yaz kış kullanmak istiyorum,yaz lastikleri yağmurda yola daha iyi tutunuyor yakıt tüketimi daha azalıyormuş michelin sitesinden lastik seçimi yaptığımda yaz lastiğine yağmurlu havada A kategorisini vermiş,Yakıt ekonomisinede B vermiş,kısa fren mesafesinden bahsetmiş yorumlarınızı bekliyorum saygılar

• Tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki İzmir'de yaz lastiği dışında lastik kullanmaya gerek yok. 1993' den beri İzmir'de araç kullanıyorum ve hiçbir aracıma kış lastiği takma ihtiyacım olmadı.
  • Ekonomik durum elveriyorsa Michelin Primacy 3 serisi 205/55/16 lastikler oldukça idealdir, lastik yaz lastiği olmasına rağmen ıslak yolda yol tutuşu ve fren mesafesi oldukça iyiymiş. Bende sizin gibi kış lastiği alıp almama konusunda tereddüt edip sonra bu seri de karar kıldım, bahsettiğim gibi özellikle lastiğin ıslak zemin performansını oldukça övdüler.

Fiyat olarak ortalama bayiler 215-230 TL civarında bir fiyat isteyeceklerdir.

Derken hepsiburada dan linkte buldum, fiyat 213 tl + taksit mevcutmuş.

http://www.hepsiburada.com/liste/michelin-205-55-r16-91v-primacy-3-lastik/productDetails.aspx?productId=otysf555266&categoryId=259720

İyi sürüşler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.