Şimdi Ara

İzmirde C anlatacak arkadaş [ciddili]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 kişiyiz, izmirde özel c dersi verebilecek arkadaş var mı? if-else while for falan döngülere kadar biliyoruz örneklerle geliştirip üzerine sadece fonksiyonlar ve diziler anlatacak ayın 14'üne kadar, belirli bir ücrette anlaşabiliriz yani hem çok yardımcı olur ileride biz de yardım ederiz, cidden de ederiz yani. Vize yaklaştı biraz kötü durum, bi el atalım be abi.

• Hocam İnternetten araştırın takıldığınız yerde burada-yazılım gruplarında sorun hem başkasına muhtaç kalmazsınız. Ben de yardımcı olabilirim burdan. Öğrenmedeki olay sadece meraka bakıyor öğrendiğiniz herşeyi test edin basit örnekler yazın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi baya zor oluyor ama yılmak yok, bakıcaz başımızım çaresine aşamadığım yerde çalarım kapını ilgin için teşekkür ettim, ayrıca bir şey olursa sen de istediğin zaman yazabilirsin.

• Abi emeğin için çok teşekkür ederim ama C gerekli burada C# sql asp.net var
  • Youtube'dan baktınmı ? İngilizce ama epey ders var.
  • Baktım da şimdi teknik ingilizcede fena değilim ama adamlar kendilerince anlattığı için pek kolay olmuyor. Vizeye bir hafta kaldı, quiz'im 17. Ne yapsam internet cafe mi açsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seagleyed

Baktım da şimdi teknik ingilizcede fena değilim ama adamlar kendilerince anlattığı için pek kolay olmuyor. Vizeye bir hafta kaldı, quiz'im 17. Ne yapsam internet cafe mi açsam

Sen baya karmaşa icerisindesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hayli hemde
  • forumda volkan hocanın dersleri vardı onlara bakabilirsin.
  • Tam olarak takıldığın konu nedir? fonksiyonlardan sonra mı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.