|
Bildirim
|
Bilet alma şansım olursa stada da gideceğim.Doğma büyüme İzmirliyim, ne babamdan ne dayımdan ne de başkasından İzmir takımlarına dair, hatta hiçbir takıma dair bir şey görmedim.O yüzden Bizans takımı gibi saçma yakıştırmalar karşısında anca gülüyorum.Göztepe, KSK , Altay yıllardır süper ligde taş gibi top oynadı da biz mi desteklemedik?
Herşeyi geçtim, kutlama yaptırmamalar, stad çıkışı ve girişi olay çıkarmalar milyonlarca taraftarı olan takımlar tarafından yapılmazken, şehir eşkiyalığına kalkışmak cidden rezalet. Bu kadar açık görüşlü bir şehirde, insanların yaptığı kutlamaya saygı gösteremeyeceksek, bu kadar eleştirdiğimiz hükumet yanlılarından, yobazlardan hiçbir farkımız kalmıyor demektir. İster A takımı olsun, ister B, olayın şampiyonluk kutlamaktan öte insanların tercihlerine saygı göstermek olduğunu anlayabildiğiniz zaman ancak büyük takım olma yolunda, üsturuplu insanlar olma yolunda ilerleyebilirsiniz. Herşeyden önce SAYGI! |
Öffff bir izmir takimlarinin taraftarlari iki ankaragucu taraftarlari biktirdiniz bee yeter dunya sadece sizin etrafınızda dönmüyor uyanin artık su tatli uykunuzdan. Tutmuyor iste izmir takimini tutmak zorunda degil sehrin takimi bilmem ne... siz aranizda yasayin o heyecani... Goztepe altay karsiyaka bi bitmediniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |