Şimdi Ara

İzmirde kuaför tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buca,karşıyaka,konak üçlüsünden birinde kuaför tavsiye edebilir misiniz? Yalnız çok iyi bi yer olsun istiyorum.Daha önceki gittiğim kuaförler hep saçımı berbat etti Yeni modellerden anlayan, tavsiye verebilecek bi yer olmalı.

Bütçe, sadece saç kesimi için 30tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 25 Eylül 2014; 22:36:55 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'deki En İyi Kuaförler

Saç kesiminden şekillendirmeye, boyama işleminden saç bakımına kadar tüm saç ihtiyaçlarınızı karşılayacak İzmir'in en iyi kuaförlerini mi arıyorsunuz? İşte size şehrin en beğenilen kuaförlerinden bazıları:

[Kuaför Adı]

İzmir'in kalbinde yer alan [Kuaför Adı], geniş bir saç hizmetleri yelpazesi sunmaktadır. Deneyimli kuaförleri, en son teknikler ve kaliteli ürünlerle size benzersiz bir saç deneyimi yaşatırlar.

[Kuaför Adı]

[Kuaför Adı], modern ve şık bir salona sahiptir ve saç kesimi, boyama ve şekillendirme konusunda uzmanlaşmıştır. Kişiselleştirilmiş hizmetleri ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle öne çıkar.

[Kuaför Adı]

İzmir'in en iyi kuaförlerinden biri olan [Kuaför Adı], saç bakımı ve restorasyonu alanında yenilikçi yaklaşımlarıyla bilinir. Trikologları ve saç uzmanlarından oluşan ekibi, saçınızın sağlığına ve görünümüne kapsamlı bir şekilde bakım yapar.

[Kuaför Adı]

[Kuaför Adı], düğün, mezuniyet ve özel günler için saç tasarımı ve makyaj hizmeti vermektedir. Yaratıcı ekipleri, hayallerinizdeki saç stilini gerçeğe dönüştürerek özel gününüzde ışıldamanızı sağlar.

Bu kuaförler, İzmir'de "izmir kuaför önerisi" arayanlar ve "izmirin en iyi kuaförü"nü merak edenler için mükemmel seçeneklerdir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir kuaför seçerek saçlarınızla ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Basmane deki sıra sıra dizilmiş suriyeli berberleri
  • Valla Pınarbaşı'na gelebilirsen Jön Berber var yılların berberidir.Kubi abi derler sahibine eli gerçekten temiz ve sağlamdır.Randevu alarak gitmende fayda var çok sırası oluyor ustanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Buca,karşıyaka,konak üçlüsünden birinde kuaför tavsiye edebilir misiniz? Yalnız çok iyi bi yer olsun istiyorum.Daha önceki gittiğim kuaförler hep saçımı berbat etti Yeni modellerden anlayan, tavsiye verebilecek bi yer olmalı.

Karşıyaka çarşı da var çok güzel kesiyor kendi berberim 15 TL Kesim ama adam kesinlikle profesyonel , elit bi yerde çalışıyodu şimdi kendi dükkanını açtı şimdi her neyse
    İş Bankası'nı geçince hemen ilk sokaktan sağa dön düm düz git sokağın sonuna doğru görürsün damat berber salonu Canberk'in selamı var dersen daha ilgili keser

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

quote:

Buca,karşıyaka,konak üçlüsünden birinde kuaför tavsiye edebilir misiniz? Yalnız çok iyi bi yer olsun istiyorum.Daha önceki gittiğim kuaförler hep saçımı berbat etti Yeni modellerden anlayan, tavsiye verebilecek bi yer olmalı.

Karşıyaka çarşı da var çok güzel kesiyor kendi berberim 15 TL Kesim ama adam kesinlikle profesyonel , elit bi yerde çalışıyodu şimdi kendi dükkanını açtı şimdi her neyse
    İş Bankası'nı geçince hemen ilk sokaktan sağa dön düm düz git sokağın sonuna doğru görürsün damat berber salonu Canberk'in selamı var dersen daha ilgili keser

İlk olarak iyi bi yer olsa berber değil kuaför olurdu diye düşünüyorum.Haklı değil miyim? Berberler genelde 2mt dükkanın içinde kesiyorlar saçı.

İkinci olarak adam bana hangi canberk diye sorarsa ne diyeceğim

Bazı kuaförler görüyorum çok lüks duruyor.Ama bilemiyorum yani iyi bi yer midir değil midir.Bi de izmire geleli 2 hafta olmadı daha.Hiç bi kuaförü/berberi bilmediğim için daha bi kararsız kalıyorum.

• The Hair Doctor vardı adam şu an Avusturya'da tatilde yoksa direk onu önerirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Valla Pınarbaşı'na gelebilirsen Jön Berber var yılların berberidir.Kubi abi derler sahibine eli gerçekten temiz ve sağlamdır.Randevu alarak gitmende fayda var çok sırası oluyor ustanın.

Pınarbaşına gelemem :( Gelsem de berber diyosunuz, berber direk kısaltır saçı 5 dakikada.Öyle değil mi ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    istanbulda baklavacı tavsiyesi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Salvador

Valla Pınarbaşı'na gelebilirsen Jön Berber var yılların berberidir.Kubi abi derler sahibine eli gerçekten temiz ve sağlamdır.Randevu alarak gitmende fayda var çok sırası oluyor ustanın.

Pınarbaşına gelemem :( Gelsem de berber diyosunuz, berber direk kısaltır saçı 5 dakikada.Öyle değil mi ya

Bro berber dediğime bakma dükkanın adı o neyse sen git k.yakaya falan mekanlara bak lüks gördüğün yere gir yaparlar birşey

• Kardes burda heroes var. Foursquareda falan bak buca heroes diye. Gel seni gotureyim bi yasar abi var 10 numara bi adam. Randevu alarak gidiyorsun 20ye kesiyor.

• saçın kötüyse hangi berbere gidersen git zaten yapabilecekleri birşey yok kardeşim,
    mesala benim saçım kıvırcık berrbat bir saç, ben artık bornovadaki 4tl halk berbere gidiyorum aynı şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Kardes burda heroes var. Foursquareda falan bak buca heroes diye. Gel seni gotureyim bi yasar abi var 10 numara bi adam. Randevu alarak gidiyorsun 20ye kesiyor.

Baktım iyi gibi duruyor, beğendim ama bayramdan sonra kestirmeye karar verdim.Şimdi iyi gibi duruyor.

Mesela ekimin 16'sında kestirmek istesem randevuyu ne zaman almam gerekir? Ve gel götüreyim demişsin, ne kadar sevindim anlatamam Götürür müsün ya harbi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

Kardes burda heroes var. Foursquareda falan bak buca heroes diye. Gel seni gotureyim bi yasar abi var 10 numara bi adam. Randevu alarak gidiyorsun 20ye kesiyor.

Baktım iyi gibi duruyor, beğendim ama bayramdan sonra kestirmeye karar verdim.Şimdi iyi gibi duruyor.

Mesela ekimin 16'sında kestirmek istesem randevuyu ne zaman almam gerekir? Ve gel götüreyim demişsin, ne kadar sevindim anlatamam Götürür müsün ya harbi

gotururum tabi nuye goturmeyeyim o zamana benimde uzar saclarim gideriz beraber

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

quote:

İlk olarak iyi bi yer olsa berber değil kuaför olurdu diye düşünüyorum.Haklı değil miyim? Berberler genelde 2mt dükkanın içinde kesiyorlar saçı.

İkinci olarak adam bana hangi canberk diye sorarsa ne diyeceğim

Bazı kuaförler görüyorum çok lüks duruyor.Ama bilemiyorum yani iyi bi yer midir değil midir.Bi de izmire geleli 2 hafta olmadı daha.Hiç bi kuaförü/berberi bilmediğim için daha bi kararsız kalıyorum.

Hocam isme aldanmayın iyi kesiyor gerçekten fiyatına gayet iyi Denizli'deki Canberk dersiniz

• yaş kaç tikican
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

yaş kaç tikican

Tiki mi can :((
    19

• beyler benimde sorunum berber veya kuaför konakdayım karadenizde bölgelerinde erkek kuaföre çok önem verilir ve bir berberin veya kuaförün çok sırası varsa o iyidir genelde ama burda küçücük dükkanlar ve yaşlı insanlar şuana kadar izmirde 4 kez traş oldum hepsi vuruyor makineyi geçiyor aq öyle abime desem oda keser müşteri memnuniyeti sıfır öneride bulunabilcek varmı geçen 1 gün boyunca aradim bulamadim sonra sikerim böyle işi dedim alsancakda kuaföre girdim sonuç 50 tl ve berbat bir kesim sonuç hüsran

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.