Şimdi Ara

İZMİRDE MEZUNA KALAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar izmirde mezuna kalan var mı ne yapmayı planlıyosunuz? Dershane etut merkezi vs. nereye gideceksiniz

• evde çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.sene göründü. Evde olurum eğer kalırsam. 2. Senemde gittim bi cacık olmadı.

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    nereye gittin? 3. sene zor olur ya inşallah bu sene olur.
  • kemosole kullanıcısına yanıt
    Çankaya körfeze gittim. Asla dershane tavsiye etmiyorum. Evinizde çalışın

• Etut merkezi tavsiyesi bekleniyor. Haftada 5 gun derse gidip 23k vermeye niyetim yok ama

• Aslangur A kullanıcısına yanıt
    hocam fizikte falan çok eksik var onları nasıl halledicem? geometri de falan da çok soru olacak...kendi başına 20k ya girmeye çalışmak biraz riskli değil mi ya olmazsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ygs166 Y kullanıcısına yanıt
    Fiyatları bilmiyorum zaten sadece onu sormadım
    Yanlis anladin. Kendim de gidicem ondan soruyorum.

• Ygs166 Y kullanıcısına yanıt
    Doğru ya ben baya yanlış okumuşum.Kusura bakma
  • kesinizmirliksk K kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyosunuz bi sene boyunca evde durmak insanı delirtebilir.Benim tanıdıklarım hep biyerlere gittiler kendi çalışanı pek görmedim.
    Teknofem vs bilimum çözümlü kaynaklar

• Bende karşıyakada dersane arıyorum, ama çarşı çevresinde. Final var. Ama hem temel lise hem mezunlar aynı yerde. Bir de doğru cevap var nasıl olduğuyla ilgili bir fikrim yok maalesef. Dersanede en önemli etken eve yakınlığı bence. Kendi önem sıranızı belirlerseniz daha rahat olur
  • tatlisgulusler T kullanıcısına yanıt
    Ben şuan muğlada yaşıyorum sadece bi dönem izmirde bulunmuşluğum var.Karşıyaka finali biliyorum bi arkadaşım oraya gidiyordu ancak onunla da uzun zamandır konuşmuyoruz.Başka yerler hakkında bilgin var mı? Çok mu kalabalık acaba nasıldır? Veya diğer dershaneler de böyle mezunlarla birlikte okulu sürdürüyor mu acaba...
  • O arkadaşınıza danışsanız güzel olur, çünkü maalesef finalde arkadaşım yok. Dediğim gibi birde doğru cevap var. Ve her köşe başında danışmanlık merkezi görüyorum ama güvenilirliklerini bilemiyorum. Final hakkında bir şey duyarsanız, buraya yazın lütfen bilgimlz olsun, çok sevinirim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatlisgulusler T kullanıcısına yanıt
    olur yazarım.diğer dershanelerde okul mezun karışık mı acaba?
  • milyarlar dökeceğimize evde çalışın dostlarim fizikte geo da zorlaniyorsaniz konu konu tamamlayıp ders alın hocaya soru cozdurun derste birlikte çözerken öğrenirsiniz bir kaç ders sonra o konulardan cozemediklerinizi whatsap gruplarına atarsiniz

• DisconnectusErectus35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yapsam bilemiyorum.Evde kalmak çok riskli gibi geliyor ya olmazsa bir seneyi çöpe atmış olacağım ve bir daha hazırlanmaya da güzüm kalmayacak.Oyüzden yurtta kalıp çalışmayı bi tane de normal fiyatlı bi yer bulursam oraya gitmeyi planlıyorum.Hedefim 20k falan mf4te. Bu sene 65k dayım.Ama doğru düzgün hazırlanamadım.Bi dershaneye gittim o da dandik ötesiydi...Ne yapsam bilemiyorum ya valla
  • Bornova taraflarında etüt merkezi tavsiyeleri olan var mı?
  • Izmirliler sarisin mavi gozlu 1.90 boyunda olup tercihlerine ilk sene yerlesirler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.