Şimdi Ara

izmirde özel plaka yapan yer??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar izmirde özel plaka yapan yerin telefon numarasını falan bilen warsa yazarsa sevinirim!!
    çok rabet görmeyen harfleri bedawaya yada cuzi bir ücrete yaptırma şansımız warmı??bilen warsa?
    bu işin prosedürü nasıl işliyor??

• NASIL YANİ ÖZEL PLAKA DERKEN KARAKTERLERİ Mİ ÖZEL YAPCAKSIN YOKSA TAMAMEN ÖZEL PLAKA MI ALACAKSIN.İSİM FALAN MI YAZDIRCAKSIN??
  • EĞER KARAKTER DEĞİŞİMİ YAPACAKSAN YANİ İTALİK FALAN YAZDIRCAKSAN YA DA PLAKA KARAKTERLERİNİ DEİŞTİRCEKSEN kordon da ORDU EVİNİN KARŞI KÖŞESİNDE PLAKACI WAR.
    güzel yapıyo
    çiftini şekline göre 70-80 arası değişiyoo
  • hocam ben isme özel yapacam şöle mesela 35 ASL ...
    35 ALİ ...
    kordondaki yerin telefonununasıl bulabilirim??
    quote:

Orjinalden alıntı: toksin

EĞER KARAKTER DEĞİŞİMİ YAPACAKSAN YANİ İTALİK FALAN YAZDIRCAKSAN YA DA PLAKA KARAKTERLERİNİ DEİŞTİRCEKSEN kordon da ORDU EVİNİN KARŞI KÖŞESİNDE PLAKACI WAR.
    güzel yapıyo
  • o zmn bilmiyorum yaa.yani senin plakayı komple trafikten değiştirmen gerekir.öyle nasıl gezeceksin.sahte plaka olur öteki türlü.benim dediğim yer sana basar ama sen sorun yaşarsın öncelikle plakanı gerçekten trafikten o hale sokman lazım bence
  • hocam ozaman uzun işmiş yaw öleyse..vazgeçerim o halde
    quote:

o zmn bilmiyorum yaa.yani senin plakayı komple trafikten değiştirmen gerekir.öyle nasıl gezeceksin.sahte plaka olur öteki türlü.benim dediğim yer sana basar ama sen sorun yaşarsın öncelikle plakanı gerçekten trafikten o hale sokman lazım bence

• quote:

Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

hocam ozaman uzun işmiş yaw öleyse..vazgeçerim o halde
    quote:

o zmn bilmiyorum yaa.yani senin plakayı komple trafikten değiştirmen gerekir.öyle nasıl gezeceksin.sahte plaka olur öteki türlü.benim dediğim yer sana basar ama sen sorun yaşarsın öncelikle plakanı gerçekten trafikten o hale sokman lazım bence

e tabi bilader o zmn herkes gider yapar zaten aksi halde
    senin arabanın kayırtlı olduğu ilçeye göre plakan çıkıyorya zaten diğelim menemendeysen MEC 40 mesela oluyor.sen gidip bunu kafana göre ALİ yazdırıyım falan olmaz yanii
    en azından bence olmaz.bunun için plakanı gidip komple değiştirmen lazım.plakacılarda falan anca çakmasını basarlar sen de zevkine yapıştırırsın ama hani galatasaray fenerbahçe falan yazdırılıyorya plakalara aynı öyle olur.kullanamazsın yani pek.güzel olmaz sorun yaşarsın
    yine de araştır istersen

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

hocam ben isme özel yapacam şöle mesela 35 ASL ...
    35 ALİ ...
    kordondaki yerin telefonununasıl bulabilirim??
    quote:

EĞER KARAKTER DEĞİŞİMİ YAPACAKSAN YANİ İTALİK FALAN YAZDIRCAKSAN YA DA PLAKA KARAKTERLERİNİ DEİŞTİRCEKSEN kordon da ORDU EVİNİN KARŞI KÖŞESİNDE PLAKACI WAR.
    güzel yapıyo

Özel plaka pahalı değil mi yahu.
  • özel plakaların tabiki yıllık extra ücretleri war
    fakat bu arkadşın istediği öle özel plaka değil
    mesela 35 CAN 35 alcak
    ya da
    ne biliyim
    ismini baş harfini falan
    adı soyadına göre
    ama işte bunu trafikten haletmen lazım
    gitceksin plakanı değiştirceksin tabi warsa istediğin plaka ellerinde tabi maliyeti de war bu işin en az 300-350 yeni plaka ççıkıcak falan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.