Şimdi Ara

İzmirde Uygun ve İyi Dershane önerilerinizi bekliyorum ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
12.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 11.sınıfa geçtim. Geçen sene sayısaldım ama bu sene sistem yine değiştiğinden ders seçicekmişisiz. (4saat fizik 2 saat matematik gibi seçenekler hazırlamışlar okul müdür ve yardımcılarımız)

İzmirde Menemende oturuyorum.Ama karşıyaka taraflarında okumak istiyorum dershaneyi.Çünkü daha iyi düzeyli öğretmenler genelde o taraflarda.(Yol da artık problem değil metro geldi. 10-15 dakikada karşıyakadayım.)

Sizce hangi dershaneye gitmeliyim.

DİPNOT: Sol görüşlü bir aile olduğumuz için aynı zamanda babamın da asker olduğunu ve benim istemediğimi de göz önüne alırsak KÖRFEZ VE FEM gibi dershanelere yönelmek istemiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum.Bu benim geleceğim için önemli bir seçim olucak.

Dershaneyi seçerkende şunlara dikkat etmeye çalışıyorum.
    -Öğrenciyle ilgiye, alakaya
    -Etüt zamanlarına
    -Verimliliğe
    -Dershane kadrosuna
    -Bir de fiyata tabi fazla bütçem yok(var ama fazla yük olmak istemiyorum aileme borçtalar şuanda.)

vs. [ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmert -- 17 Haziran 2011; 9:43:03 >

• Lütfen bilgisi olan üşenmesin yorum yazsın.Kafam çok karıştı!
  • Benim ailem de menemende oturuyor. ben zamanında Karşıyaka Anadolu Lisesinde okudum liseyi. Karşıyaka körfezede indirim kazanmıştık lise2 de, okuldan birçok kişi ile oraya gitmiştik. Lise3 dede orda devam ettik. fena değildi. Gerçi sen oraya gitmek istemiyosun, diğer dersanelerden yanlış hatırlamıyosam (aradan uzun zaman geçtiği için yanılabilirim) özgün dersanesine gidenler pek memnun değillerdi, etütler falan çok kalabalık büyük salonlarda yapılıyo demişlerdi. onun dışında pek bilgim yok, isim yapmış dersaneler (final gibi) iyidir olabilir tabiki.

siz şimdi şanslısınız metro geldi, o metro sözde ben lise2 ye giderken tamamlanacaktı, sevinmiştim baya okula metroyla gidecem diye, kısmet sizeymiş.

birde illa karşıyakadaki dersaneler daha iyi olacak diye bişey yok bence, aliağa falan da düşünülebilir derim şahsen, ben 8.sınıfta aliağa ya gitmiştim.

sanırım lise artık 4 yıl oldu, yani sen 12.sınıfı da okuyacaksın. 11.sınıf da olsa 12.sınıf da olsa mutlaka dersanelerin (birer sene önce) yaptığı indirim sınavlarına girin derim. ben dersaneye %50den fazla ücret ödediğimi hatırlamıyorum. en az %50 indirimle yazıldım hep. zaten o sınavlara çoğu kişi pek kasmaz, ondan çalışırsan baya şansın oluyo indirim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 17 Haziran 2011; 10:16:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Benim ailem de menemende oturuyor. ben zamanında Karşıyaka Anadolu Lisesinde okudum liseyi. Karşıyaka körfezede indirim kazanmıştık lise2 de, okuldan birçok kişi ile oraya gitmiştik. Lise3 dede orda devam ettik. fena değildi. Gerçi sen oraya gitmek istemiyosun, diğer dersanelerden yanlış hatırlamıyosam (aradan uzun zaman geçtiği için yanılabilirim) özgün dersanesine gidenler pek memnun değillerdi, etütler falan çok kalabalık büyük salonlarda yapılıyo demişlerdi. onun dışında pek bilgim yok, isim yapmış dersaneler (final gibi) iyidir olabilir tabiki.

siz şimdi şanslısınız metro geldi, o metro sözde ben lise2 ye giderken tamamlanacaktı, sevinmiştim baya okula metroyla gidecem diye, kısmet sizeymiş.

birde illa karşıyakadaki dersaneler daha iyi olacak diye bişey yok bence, aliağa falan da düşünülebilir derim şahsen, ben 8.sınıfta aliağa ya gitmiştim.

sanırım lise artık 4 yıl oldu, yani sen 12.sınıfı da okuyacaksın. 11.sınıf da olsa 12.sınıf da olsa mutlaka dersanelerin (birer sene önce) yaptığı indirim sınavlarına girin derim. ben dersaneye %50den fazla ücret ödediğimi hatırlamıyorum. en az %50 indirimle yazıldım hep. zaten o sınavlara çoğu kişi pek kasmaz, ondan çalışırsan baya şansın oluyo indirim için.

sağol yorumun için :) evet 4 sene okuyucaz dediğim gibi ben tanınmış isimlerden yanayım ama fiyat konusuda önemli UĞUR DERSHANESİni düşünüyorum sizce nasıl?

bide sınavlara gir demişsin.işte arkadaş ortamı olm girme ne olcak giricende felan diyince bende girmedim sadece elit dershanesininkine girmiştim onunda sonucunu bile öğrenmeye gitmedim:

UĞUR dershanesi hakkında düşünceleriniz nedir acaba ? yada sınav - final mi iyi ?

• uğur da isim yapmış dersane sonuçta, ama yanlış hatırlamıyosam uğur baya pahalıydı. özellikle bi birgim yok bu dersaneler hakkında, anca bende senin gibi isimlerini biliyorum işte.

bide şunu söyliyim, körfez hakkında kendin gitmek istemiyosan ona lafım yok ama halk içinde gezinen bu dersane dincidir falan filan olaylarına ben dersane içinde pek rastlamadım, babası askeriyede olan adam da vardı, kendi askeri okula giden adam da vardı. kızlar bile feciydi yani dersanede ara sıra dersanenin terasında mangal falan yapardık hocalarla (öds olduğumuz için kıyak geçiyolardı ) orda ses sistemi sinevizyon falan vardı, film izlerdik, adamlar forest gump i koydular ordaki kızın çıplak gitar çalma sahnesinde millet coştu voovvv diyenler biyandan körfezde zorno açılımı diye tezahurat yapanlarmı dersin ne eğlenmiştim o gün ya yani körfeze git demiyorum sen takıl kafana göre de bu halk içindeki söylentilere de fazla takma bence.

• sağol 0100 ama kararsızım cevap bekliyorum arkadaşlar.. ??
  • upppppp
    quote:

Orijinalden alıntı: pbmert

sağol 0100 ama kararsızım cevap bekliyorum arkadaşlar.. ??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Körfez.
  • karşıyaka elite gitme
  • alsancak fdd
  • Alsancak Özgün dersanesi eğitimine bir şey diyemem ama ortamı müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaSiLi_ZaiTSev

Alsancak Özgün dersanesi eğitimine bir şey diyemem ama ortamı müthiş

Bak sen...
  • ben zamaninda zafer dershanesine gitmistim gayet iyiydi. tavsiye eder misin dersen, evet ederim.
  • menemen anadolu teknikte okuyorum bende, muhtemelen görsem tanırım seni
    karşıyaka körfez fena değil istasyondaki ama sahildeki değil.ögretmenler yeri geldiğinde kafa yeri geldiğinde ciddi felan ortam hoştu baya.elite gitme arkadaşlarım tavsiye etmiyor hiç.sağ sol geç neresi iyiyse oraya gitç
  • Karşıyaka Uğur'a arkadaşım gidiyo.Çok memnun kendisi.Yani etütler çok boş oluyomuş orada.Zaten Uğur'da sürekli ek ders flan koyar rehberlikçiler isteğe bağlı olarak geri çevirmezler.Öğretmenlerde zaten oldukça kaliteliymiş.Bende Çankaya Uğur'dayım.Açıkçası Uğur'daki rehberlik sistemi hiçbir dershanede yok.Ve rehberlik sistemi çok önemli bence.Bide Uğur'da çok aşırı bi ilgi yok ama mesela var olan ilgi sadece çalışkan sınıflara değil.Çankaya şubesini çok önermem ama Karşıyaka şubesini bi düşün derim.Ama erken kayıt indirimleri falan bitti diye biliyorum.Baya pahalıya patlıcaktır sana +3000 falan.Ama bi gidin konuşun derimç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.I.W.A.L.Y

Körfez.

şifre verio mu:D:D
  • Fiyatları uygun diye İltek dershanesi ile karşılaşırsan adını bile anmadan oradan uzaklaş. Final, Uğur dershaneleri iyidir, indirim kampanyaları vs takip et.
  • aslında her haftasonu c.tesi-pazar oturur 2-3er saat ders çalışırım dersen dersaneye gitme, bi dergiye abone ol onu takip et derim (para durumu önemli demişsin ya o yönden) sonra da dönem ortasında indirim sınavlarına girersin lise son için baya avantajlı olur.

ahh aslında keşke arkadaşlarına uymayıp daha önce de girseydin sınavlara. ben ilkokul4 den lise son a kadar her yıl gitmiştim dersaneye, ailemin maddi durumu iyi olmamasına rağmen. indirim sınavları sağolsun o sınavlara çoğu kişi pek kasmaz, sonra atıyorum sen girersin %50 indirim kazanırsın. sonra gidersin kayıda adamlara dersinki sizin sınavda benden iyi yapan en az 10-15 kişi bu dersaneye kayıt yapmayıp benim sıralamada geriye düşmeme neden olmuştur, onlar olmasa ben daha fazla kazanırdım; dersin. senin %50 olur %70 (ki harbidende öyle zaten iyi puan yapan birçok kişi kayıt olmaz genelde çünkü o inekler artistlik olsun diye her dersanenin sınavına girerler) bu işin taktiği budur genelde

• sağolun arkadaşlar ilginiz için sınav fdd uğur final bunlardan birine gitmeyi düşünüyorum.

hâlâ yorumlarınız bekliyorum kafamda tam belirginleşmedi daha.
  • iyi dersaneler ağırlıklı olarak konak tarafında daha yaygın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.