Neden feribotla pendik. Herkes pendik diyor. Şisli icin yeni kapi daha iyi degilmi. Yalova yenikapi seferide var. Araci birakamam maalesef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 11 Kasım 2022; 11:52:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İzmirden İstanbula araba ile en az maliyetli güzergah (2. sayfa)
-
-
Yalova - Pendik(Şişliye 40 km) ile Yalova - Yenikapı(Şişliye 10 km) arasındaki güzergah farkı 30 km, feribot fiyat fiyat farkı 100 TL. Eğer aracınız km'de 3 TL yakmıyorsa Yalova - Pendik daha ekonomik olur.
İzmir - İstanbul sürekli gidip gelirim. Yukarıda bir arkadaş şu güzergahı paylaşmış en ekonomik olanı bu;
Manisa, Akhisar Çevreyolu, Balıkesir, Susurluk, Mustafa Kemal Paşa, Bursa (Minteks kavşağından E90'a girip Bursa Çevreyolu ücretsiz, ileride solda ücretli yol sağda Bursa merkez ve mavi Yalova tabelasını görünce sağdan çıkış), Gemlik ve Yalova rotasını takip edip, Yalova - Pendik vapuruna binerseniz direkt olarak e5 üzerinden İstanbul içine girmiş oluyorsunuz. Körfezi dolanmanizi önermem.
Körfez eskiden ekonomikti ama yakıt fiyatları nedeniyle artık bir farkı kalmadı.
-
Kamyak gibi paralı otoban ve sanat eseri Osman Gazi dururken, eski yoldan sırf 300 - 400 TL daha az öderim diye kelle koltukta gitmenin hesabını yapanlar huzur bulamaz…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En ucuzu otoyoldur. Kasko gibi düşünün. Devlet yollarında kaza riski var. Şehir içleri 50-70 hız sınırında radar var. Biraz pahalı ama olası zararları da düşünün.
300-400 dediğiniz o git gel 1000 tl . 1400 de yakıt tutsa 2400 tl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deppechemode45 -- 13 Kasım 2022; 12:52:56 > -
Beyler konuyu hortlatiyorum kusura bakmayın yeni konu açmak istemedim tonlarca gereksiz konu var zaten izmirden gungoren tozkoparan tarafına gideceğim guzergah nasıl olsun emek verip yazan arkadaslara tesekkurler
İzmir den çıkaracak olursan ben olsam en az maliyetle olarak menemen ayvalık Edremit Çanakkale yapar ordan lapsekiye geçer feribotla karşıya geçer 400 TL gemi parası verip 10 TL feribotta çay içip Tekirdağ üzerinden direk Avrupa yakasına baglanirim muhtemelen Tekirdağ üzerinden 200 tlde otoban parası ödersiniz
600/700 TL gibi rakama yol parası ödeyip yolculuğunuzu 7/8 satte tamam larsiniz
Selamlar. Otoyol'dan Yalova'ya kadar gidip, Yenikapı feribotu ile Marmara Denizi'ni geçebilirsiniz. Istanbul Avrupa yakasına ulaşmanın en hızlı ve konforlu yolu bu.
Bu aralar benimde sık kullandığım yol ben zeytinburnuna gidiyorum bu sefer farklı rota uygulayacağım direk izmir otogar yolundan otoyola bağlanmak yerine 120 tl verip menemen izmir otoyolu üstünden bergama oradan bursa otoyoluna bağlanmak 300tl gibi bir uyguna geliyor yolda uzamıyor yalova feribot sonraki rotanıza göre pendik veya yenikapı şeklinde olabilir. Mübarek köprü aşırı pahalı
Arkadaşlar hepinize teşekkürler cevap için, izmirden dün gece 00.00 gibi hareket edip hiç otobana girmeden mavi tabelaları takip ederek yalovadan yeni kapı feribotuna binerek Avrupa yakasına attım kendimi gece yarısı olması nedeniyle trafik sorunu pek yaşamadım radar eds olayındaki, acelem olmadığı için 90-100 araliginda şekilde yolu tamamladım Akhisar ve Balıkesir kısımlarında beni en çok zorlayan aşırı bir sis vardı neredeyse göz gözü görmeyecek şekilde yakın zamanda gidecek olan varsa bunu gözünüze alsın herkese tekrar teşekkürler iyi forumlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalova yenikapı feribot gidiş 870 tl oluyor 2 yolcu ile birlikte, pendik ise 450 tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki çocuk olunca otoban mantıklı tercih oldu. 2000 civarında sırf ona gitti. Milletin cebinden 2000 daha az çıkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X