Şimdi Ara

İZMİRLİLER BİR BAKSIN LUTFEN! ( SİPARİŞ VERİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Cankayada TECHKSHOP diye bir bilgisayar firması var. burasaını bilen var mı?
    bana acayip ucuz fiyat verdiler digerlerine gore. bilenler varsa lütfen nasıl oldugunu yazsınlar bir iki gun icinde alacam sistemi. sonra agzımız yanmasın. guvenebilir miyiz???

------------------------------

09.01.2006

evet arkadaslar bugun siparişimi verdim. battı balık yan gider. 300 dolar kapora verdim. bayramdan sonra carsamba gunu gondericekler ürünleri. özellikle orjinal kutularında ve garanti belgeleriyle istedim.
    aldıgım ürünler şunlar:

AMD 64 s939 3000+ - 127 dolar (kesin bayramdan sonra bulacaklarını soylediler!)
    MSI K8N NEO4 FI - 94 dolar ( F modeli deil ozelliikle FI modelini soyledim. piyasada 105 dolar)
    512 mb twinmos dual ddr - 86 dolar
    Leadtek 128 mb 6600gt tdh - 154 dolar
    Seagate 120 gb sata ncq - 84 dolar

toplam kdv dahil 643 dolar

hadi hayırlısı. umarım patlamaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailos -- 9 Ocak 2006 23:10:32 >

• sen verilen fiyatı yaz da ucuzmu değilmi bakalım.
  • yanlıs hatırlamıosam o adam eskiden kızlar agası is hanının orda camivardı yaya gecıtı vardı. orda ki dolandırıcı adamın mekanı.tabe ismini yanlış cıkarmıosam.yarın gıdıcem cankaya ya bakarım solerım.o adamsa eger piyasayı ole bi tokatladıki anlatamam.zaten olbim taner le işbirlikci...
  • teknoshop hep en ucuz fıyatı verır cunku dısardan bavul tıcaretı ıle gıetırıyolar malzemeyı....ucuz dıye alanın canıda yanıo bı ram dıstrubıtorde 45 dolar ıken mesela gelısı satıcıya tecknoshop 38 e verıo.....heralde 100.000 tane cekıyo yada kendı yapıo
  • quote:

heralde 100.000 tane cekıyo yada kendı yapıo
    izmirde çankayada öyle kazıkçılar varkiii az daha asus laptop alıyodum bi tanesinden adam verdiğim kaporanın üstüne yatıyodu .
  • emin misiniz oyle olduguna? bugun siparisi vericem. eger soylediginiz gibiyse hic ugrasmıyayım. ama adamların sirketi baya buyuk gibi geldi bana. bir sorun olurmu???
  • aldığın ürünün garantisi varsa endişe etmene gerek yokki.
  • arkadaşım ben oraya bugün gittim fiyat alamadım 1 gb dual kit ram sordum yok dediler ama olgun bilgisayar bana 150 YTL fiyat ver di.ama piuyasa da daha ucuz bulamıyorsan ve gidip pahalı alıcağın bir yer olursa onumu alacaksın artı birde olayın teknik yönünüde düşün derim.ne kadar garantili bir yer
  • ngen haklısın büyük şirketler 140-150 milyon için yerini veya adını değiştirmez. yani sen ufak bir dükkandan 200 euroluk laptop almadığın sürece çokda fazla endişe etmene gerek yok.
  • evet arkadaslar bugun siparişimi verdim. battı balık yan gider. 300 dolar kapora verdim. bayramdan sonra carsamba gunu gondericekler ürünleri. özellikle orjinal kutularında ve garanti belgeleriyle istedim.
    aldıgım ürünler şunlar:

AMD 64 s939 3000+ - 127 dolar (kesin bayramdan sonra bulacaklarını soylediler!)
    MSI K8N NEO4 FI - 94 dolar ( F modeli deil ozelliikle FI modelini soyledim. piyasada 105 dolar)
    512 mb twinmos dual ddr - 86 dolar
    Leadtek 128 mb 6600gt tdh - 154 dolar
    Seagate 120 gb sata ncq - 84 dolar

toplam kdv dahil 643 dolar

hadi hayırlısı. umarım patlamaz!
  • hadi bakalım hayırlısı olsun.. bize neticeden haber vermeyi unutma.. bayramdan sonra ben de amd3000 sistem topluyacam kendime..
  • ok haber vericem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.