Şimdi Ara

Izmitte Spor Salonu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar izmitte gidebilecegim duzgun bir spor salonu var midir. Ogrenciyim fiyatinin 60-70i gecmemesi lazim. Merkezde fethiye caddesi tarafinda oturuyorum. Oralara yakin olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba güzel kardeşim. Bende Kocaeli ünide öğrenciyim. Bir haftadır salon araştırıyorum fethiye civarında. Fiyat olarak 100lira civarındalar ayrıca çoğunun havalandırması yetersiz, leş gibi ter kokuyor hepsi. Kısacası Allah kolaylık versin, ben bulamadım
  • sporuim dayım kafam rahat 1 senelik uyeyım acıkcası carsıda oturuyorm bı kac salona gıttım. sporium un yanına yaklasamaz durumu olan dusunebılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebbx41

sporuim dayım kafam rahat 1 senelik uyeyım acıkcası carsıda oturuyorm bı kac salona gıttım. sporium un yanına yaklasamaz durumu olan dusunebılır

Fiyat nedir hocam bir de tam olarak nerede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

quote:

Orijinalden alıntı: Ebbx41

sporuim dayım kafam rahat 1 senelik uyeyım acıkcası carsıda oturuyorm bı kac salona gıttım. sporium un yanına yaklasamaz durumu olan dusunebılır

Fiyat nedir hocam bir de tam olarak nerede

fiyat olarak ben kampanyadan yararlanmıstım. sizinle dahil bi kişiyi daha uye edersenız güzel indirim oluyor. babam ile ben full tesis (body,yuzme,tenis,halı saha,sauna,hamam,jakuzı,) full + full yanı 3200tl ye kayıt olmustuk. fiyatlar hakkında pek bi bilgim yok ama normal salona gore bıraz pahalı ancak ozellıkle fıtness & body salonu hak edıyor. aletlerı daha ıkı ay once yenıledıler gayet temız ve yenı aletler. fiyat olarak 0262 311 10 10 arayarak ogrenebılırsın. sıkı bı pazarlık ıle fıyattan dusurulebılır. adresı yahya kaptanda gırıste. kandıra yolu uzerınde kopru calısması vardı belkı bılırsınız o koprunun karsısında kalıyo opetin ilerisi. acık adresı : yahya kaptan mah demokrası cad. no :1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.