Şimdi Ara

J2 telefonum kendi kendine uygulama açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternete girerken bir anda google nin sesli arama kısmı çıkıyor dinlemeye başlıyor açık uygulamaları kapatıp koyuyorum geldiğimde telefon açılmış oluyor

Gece saat 4 sularında arkaplanda samsung internet uygulamasının açılmış olduğunu gördüm

Virüs falanmı bu yoksa google bizi mi dinliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Android'de uygulamaları kendi kendine açma gibi bir sorun olması imkansız bence.
    Google ile durumun alakası yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 4 Mayıs 2017; 18:4:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KALEMLİK100

Android'de uygulamaları kendi kendine açma gibi bir sorun olması imkansız bence.
    Google ile durumun alakası yok yani.

Ciddiyim hocam cihaza dokunan yok

• Kendi kendine Google Sesli Arama ile tarayıcıya mı giriyor şimdi?

ESET Mobile Security yükle. İstenmeyebilecek olan programları algıla, tehlikeli olabilecek uygulamaları algıla, ESET Live Grid'i aç. Tarama düzeyini "Derinlemesine" yap. Veritabanını güncelle ve tarama başlat.

Google Play Store dışında indirme yapmadıysan virüs yoktur bence. Tarama yapmana gerek yok öyleyse eğer.

Olmazsa sıfırla telefonu verilerini yedekleyip.

Google dinlese öyle mi yapar hem? Gizli yürütür işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 4 Mayıs 2017; 18:24:48 >
  • quote:

Kendi kendine Google Sesli Arama ile tarayıcıya mı giriyor şimdi?

ESET Mobile Security yükle. İstenmeyebilecek olan programları algıla, tehlikeli olabilecek uygulamaları algıla, ESET Live Grid'i aç. Tarama düzeyini "Derinlemesine" yap. Veritabanını güncelle ve tarama başlat.

Google Play Store dışında indirme yapmadıysan virüs yoktur bence. Tarama yapmana gerek yok öyleyse eğer.

Olmazsa sıfırla telefonu verilerini yedekleyip.

Google dinlese öyle mi yapar hem? Gizli yürütür işini.

Farklı sitelerden progamlar indirdim kurdum

Google sesli arama açabilir aslında çünkü bazen internete girerken de çıkıyor hatta annemin s3 mini de de çıkıyor bu sesli arama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 4 Mayıs 2017; 22:54:14 >

• Bende sesli arama açılmıyor. Benim telefon bazenleri ekrana basılı kalıyor. Onun dışında pek bir şikayetim yok.

Telefon niye sesli aramaya girip üstüne tarayıcı açsın ki? Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 4 Mayıs 2017; 23:10:23 >
  • quote:

Bende sesli arama açılmıyor. Benim telefon bazenleri ekrana basılı kalıyor. Onun dışında pek bir şikayetim yok.

Telefon niye sesli aramaya girip üstüne tarayıcı açsın ki? Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı bence.

Hattım faturalı değil ama

bir taraftan da ablamın kredi kartıyla alışveriş yaparken dolandırıldık yaklaşık 100 tl geçen ay

Demişken tarayıcı açık uygulamalardayken üzerine basınca uygulama başlatılamadı hatası veriyor

sık sık arkaplanda açılmıyor ara ara

Virus bulaştıysa sd kart a da bulaşmamışmıdır?

Sizin telefon modeli nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 4 Mayıs 2017; 23:20:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.