Şimdi Ara

j4 mü hacamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler benim ligim bronz ve ormanda hem tank hem taşıyabilen bir şampiyon arıyorum aklımda jarvan ve hecarim var acaba hangisi sizce daha iyi?Veya başka önerdiğiniz bir şampiyon var mI?

• jarvan da heca da güzel . Oyun da ne kadar jarvan görmesekde aslında oynamasını bilene on numara karakter. Heca'yı zaten bol bol görüyoruz oyun başıda sonuda oyundan düşmüyor.

Bu 2 seçenek arasında hecarim
  • Ormanda hecarim yargı dağıtıyor. Jarvan eskiden ormanın üstadıydı. Şuan da ormanda iyi oynarım arada ama üst koridorda daha iyi durumda. İkisi de uygundur taşımaya hangisini daha çok sevdiysen onu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jarvan earlyde zor dönüyor ormanı ve geriye düştümü toparlaması zor.
    heca bu noktada bir adım daha önde.
  • full tank hecarim çok güçlü

ad hecarim de güçlü

geçen bi eleman geldi rün feryadı filan kastı o da güçlüydü

• AP hecarim Güçlü E acıkken W ac R ile 5kisi arasına uc burst+fearı yedir sonra geri cık.
    Annie flash Combosundan beterdir.
    AD hecarim zaten ormanı cok hızlı donuyor karsı ormancıya 2level fark atarsın o derece.
    Ganklarda Kill yada assist cıkarma potansiyeli cok yuksek
    Tank hecarim desen Ölmüyor. Olafdan beter.
    hmm Sanırım nerf lazım..
    Hatta Skill puansız gir.0 Skille yinede cok geri kalmazsn. O derece güclü:D
  • Jarvanı her zaman daha çok sevmişimdir hecaya kıyasla çok uzun zamandır oynamıyorum nunu nerf yemediyse nunu oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heca Latede çok düşüyor . Jarvanı aylardır görmüyorum . Bence Hecarim ama yine de .
  • İkisi de Tier1. Ama nedense bana Hecarim daha rahat bir şekilde tf kazandıracakmış gibi geliyor. En azından AoE fear'ı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.