Merhaba arkadaşlar konu başlıklarında bulamadım ama birşeyi paylaşmak istedim. Yaklaşık 10 ay önce Samsung j7 prime 32 gb telefon aldım. Hiçbir sorunu yoktu gayet iyiydi ama son bir aydır telefonla görüşürken karşı taraf kapattığında veya siz kendiniz telefonu kapattığınızda telefonun zil sesi kendiliğinden kısılıyor veya medya izlerken müzik vb. gibi durumlarda da aynı şekilde zil sesini kısıyor. Yükseltseniz bile siz telefonu kapatıp açıncaya kadar kısık ses çıkıyor. Bu durum neyle alakalıdır bilemiyorum. Onun dışında birşeyi yok memnunum birde şu zil sesi olayı çıkmasaydı iyiydi belki bir ayarı falan vardır diyeceğim ama pek bisey bulamadım konuyla ilgili. Telefonu kampanyalı almıştım bazen diyorum mesela 1700 tl den işte 1100-1200 gibi tutarlara düşüyor fiyatı demek ki bu işte bir gariplik var. Adamlar bu hatayı görüyor ve mevcut sürümü satabilmek için böyle bir yol izliyorlar. Demem o ki arkadaşlar kampanyalılara dikkat edin ederinden fazla inmişse muhakkak bir arızası vardır. Alacak olan arkadaşlar tekrardan gözden geçirmesini tavsiye ederim.