Şimdi Ara

►►J7 Prime custom binary recovery blocked by frp lock hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar,pubg oynar iken şarjım bitti tel kapandı ve bende hemen şarja taktım telefonu ve uyudum.
    uyandiğimda telefonu açayım derken "custom binary recovery blocked by frp lock" bu hata ile karşılaştım..
    Telefonum yurt dışı imei filan csc kodu filan hiç bir şeyini bilmiyorum ve OEM KİLİDİ AKTİF.
    Recovery filanda atamıyorum..Suudi arabistan'a ait stock rom attmak istedim onda da hata verdi :-(
    Download mod'a "FRP LOCK:ON" YAZIYOR :(
    Telefonun arkasında imei no ları ve S/N Nolari var..
    Telefon Sm-g610f/ds.
    Lütfen yardım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.XeBaT -- 2 Şubat 2019; 0:48:25 >

• merhaba, bende imei işlemlerini çözdüm ama baktım root gitmiş yeniden root atmak isterken aynı hatayı aldım.

Yabancı sitelerden bulduğum çözümü söylüyorum çok ilginç :D Telefona baglı olan google hesaplarını kaldırmalısın ayarlardan hesaplar bölümünden aktif olanları kaldır. ( sanırım telefona başkası format atmaması için böyle bir çözüm bulmuşlar.) bu benim odin işlemini gerçekleştirdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnerbahc

merhaba, bende imei işlemlerini çözdüm ama baktım root gitmiş yeniden root atmak isterken aynı hatayı aldım.

Yabancı sitelerden bulduğum çözümü söylüyorum çok ilginç :D Telefona baglı olan google hesaplarını kaldırmalısın ayarlardan hesaplar bölümünden aktif olanları kaldır. ( sanırım telefona başkası format atmaması için böyle bir çözüm bulmuşlar.) bu benim odin işlemini gerçekleştirdi :D
    yorumun için teşşekür ederim kardeşim.
    fakat ben ayarlara nasıl girecem telden ?
    Telefon açılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By.XeBaT

yorumun için teşşekür ederim kardeşim.
    fakat ben ayarlara nasıl girecem telden ?
    Telefon açılmıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam bir çözüm bulabildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.