Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
299.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün aldım J7 Prime modelini. Benim için en büyük eksiklik; pusula sensörünün olmaması. Fark edince şok oldum. Hiç aklıma gelmemişti böyle bir şeyin eksik olacağı. Samsung gibi bir markanın böyle ufak hesapları yapmasını beklemezdim.
    Denemek için Sky Map uygulamasını indirip kalibrasyon denemesi yapabilirsiniz.
    Onun dışında her şey tıkırında, ekran çok iyi ve 2.5D ekran gerçekten çok etkileyici. Sıradan bit alt segment tasarımı ile uzaktan yakından alâkası yok bu modelin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın en çok satılan rengi gold.

Alırken Samsung yetkili satıcısına sormuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olgun92 O kullanıcısına yanıt
    Hocam eksiği yok mu elbette var lakin bu fiyata daha iyisi veya rakibi yok maalesef. Zaten bu saatten sonra bu fiyatlarda telefon biraz zor gelir piyasaya.

Adam gibi telefon almak istiyorum diyen 1900u, 2000i gözden çıkarmalı bu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Dexter

Hocam eksiği yok mu elbette var lakin bu fiyata daha iyisi veya rakibi yok maalesef. Zaten bu saatten sonra bu fiyatlarda telefon biraz zor gelir piyasaya.

Adam gibi telefon almak istiyorum diyen 1900u, 2000i gözden çıkarmalı bu ülkede.

Aynen o şekilde ben zenfone 3 bekleyenlerdendim ha gelecek ha gelmeyecek derken aralik 1 de geldi 1300 1400 bandinda beklerken 1800 fiyatla gelince iyi ki prime almışım dedim ve bu fiyat aralığında gerçekten fiyat/performans telefonu
    Her şeyin bir kusuru var amiral telefonlar ortada boot sorunu ghost screen den yazilimsal dayaniklilik sorunlarina kadar en az sorunlu telefonlardan biridir ve artık samsung eskisi gibi değil kendini geliştirdi ve telefon piyasasinda üstüne koyarak gidiyor

• Zen3 bitirdi bizi :)

• 2 günce önce aldım ben de. tek sorunu çok büyük olması :D hiç 5.5 inç kullanmamıştım. büyük geleceğini biliyordum ama alışması zaman alacak. onun dışında ekranı abartıldığı kadar kötü değil, gayet güzel.bence bu fiyat bandında alınması en mantıklı telefonlardan şu an.
  • Canımı sıkan şey; birçok markada standart olan bir sensörün eksikliği. Yani telefon alırken bunlara bakmayalım bari, bilelim bunların olduğunu. Astrofotoğrafçılık yapıyorum ben ve şimdi bu özellik yüzünden yaza kadar manyetik sensörlü tablet almak zorundayım.

Özetle; illa ki eksiklikler olacaktır ama bunlar, böyle temel özellikler olmamalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgun92 -- 2 Aralık 2016; 15:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olgun92

Canımı sıkan şey; birçok markada standart olan bir sensörün eksikliği. Yani telefon alırken bunlara bakmayalım bari, bilelim bunların olduğunu. Astrofotoğrafçılık yapıyorum ben ve şimdi bu özellik yüzünden yaza kadar manyetik sensörlü tablet almak zorundayım.

Özetle; illa ki eksiklikler olacaktır ama bunlar, böyle temel özellikler olmamalıydı.

Keşke almadan önce araştırma yapsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKHANCEVIK

Sevgili arkadaşlar bugün meşhur bütün büyük mağazaları gezdim J7 PRİME ellerinde bile yoktu.Günlük bir kaç tane J7 PRİME gelip hemen satılırmış. Bunun üzerine Samsung yetkili satıcısına gittim ve orada J7 PRİME ile J7 2016 aynı fiyata vardı. J7 PRİMENİN en iyisi olduğuna beni ikna ettiler, neden diğer mağazalarda bulunamıyor bunu düşün dediler.Sonunda telefonu Samsung garantili + kılıf + kırılmaz camla beraber 1270 TL ye aldım.

hocam dün n11.com da günün fırsatında 1189 liraydı hemde shubuo mağazasında güvenilir bir mağaza.forumdada çek satışta 70/600 hesaplar var 10-15 liraya satıyorlar.
    helede bonus kartın varsa 100 lirada garanti bonustan geliyor.telefon 1020-1030 liralara geliyordu.böyle fırsatlar oluyor.3 gün öncede hepsiburada.com da hem gold hem siyah 1149 dan satıldı.hayırlı olsun. keşke biraz daha araştırsaydınız

• Hocam 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi öyle bir şeyin eksikliği, hiçbir yerde hazır bilgisi yok onun. Hatta o sensörü özellikle arattığımda bile kuytu köşelerde buldum olmadığı bilgisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

Orijinalden alıntı: metalman133

beyler buna kap nerden aldınız ?
    gittim bugün adam 30 lira fiyat çekti . bildiğin patates düz kap .
    cam filmi alayım dedim ona da 30 lira çekti .

internette de adam gibi bulamadım telefon yeni hiçbir yerde yok doğru düzgün prime kabı

Ben bulunduğum ilçede ki cep telefonu aksesuarları satan bi mağazadan aldım 10TL kırılmaz cam + 10 TL yan kısımları şeffaf arka kısmı gold aynalı kılıftan aldım cuk diye oturdu çok da şık oldu. İkisine 20TL ödedim çıktım.

kırılmaz cam oturduysa bana 20 liraya satabilirsin:)

• Lenovo K5 ten buna geçmeyi dusunuyorum. Cihazda navigasyonmu yok ne yok anlamadım?
    Silver rengi varmı?
    J5 prime ile arasinda ne farklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Lenovo K5 ten buna geçmeyi dusunuyorum. Cihazda navigasyonmu yok ne yok anlamadım?
    Silver rengi varmı?

Navigasyon için gps kullanır. Gps j7 prime da var.
    Arkadaşların dediği pusula için kullanılan aygıt yok telefonda. Onu diyorlar.
    Giroskop yok telefonda. O dediğin teldede yok sırf bunun için alayım deme sakın.

• falcon86 kullanıcısına yanıt
    Bence ters bir bilgi vermiş olmalı. Bu telefonun siyah rengi çok daha güzel...

• J5 prime ile aralarında çok fark var mı arkadaşlar? J5 prime da 2400 mah batarya var galiba bu çok düşük bir değer. J5 2016 da 3300 mah batarya var diye biliyorum. Bazı arkadaşlar multitaskingde sıkıntı var çok ram harcıyor demiş bu doğru mudur? 3 gb ramin ne kadarı boş kalıyor? Ortalama 1.2 gb falan boş kalması lazım diye düşünüyorum. Telefonun dış görünüşüne lafım yok da j7 ye göre performansı nasıl? Clash royale oyununda kasılma oluyormuş galiba böyle hafif bir oyunda kasma yapıyorsa alınmaz bu telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Lenovo K5 ten buna geçmeyi dusunuyorum. Cihazda navigasyonmu yok ne yok anlamadım?
    Silver rengi varmı?

K5 ten niye bu cihaza geçmeyi düşünüyorsunuz hocam k5 memnun etmedi mi sizi? Bende eğer bütçem bu cihazlara el vermesse k5 plus almayı düşünüyorum da memnun musunuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

J5 prime ile aralarında çok fark var mı arkadaşlar? J5 prime da 2400 mah batarya var galiba bu çok düşük bir değer. J5 2016 da 3300 mah batarya var diye biliyorum. Bazı arkadaşlar multitaskingde sıkıntı var çok ram harcıyor demiş bu doğru mudur? 3 gb ramin ne kadarı boş kalıyor? Ortalama 1.2 gb falan boş kalması lazım diye düşünüyorum. Telefonun dış görünüşüne lafım yok da j7 ye göre performansı nasıl? Clash royale oyununda kasılma oluyormuş galiba böyle hafif bir oyunda kasma yapıyorsa alınmaz bu telefon.

Clash royale oyunun içinde hafif kasılmalar var, alabiliyosan c7 yada j7 2016 felan almaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

J5 prime ile aralarında çok fark var mı arkadaşlar? J5 prime da 2400 mah batarya var galiba bu çok düşük bir değer. J5 2016 da 3300 mah batarya var diye biliyorum. Bazı arkadaşlar multitaskingde sıkıntı var çok ram harcıyor demiş bu doğru mudur? 3 gb ramin ne kadarı boş kalıyor? Ortalama 1.2 gb falan boş kalması lazım diye düşünüyorum. Telefonun dış görünüşüne lafım yok da j7 ye göre performansı nasıl? Clash royale oyununda kasılma oluyormuş galiba böyle hafif bir oyunda kasma yapıyorsa alınmaz bu telefon.

Clash royale oyunun içinde hafif kasılmalar var, alabiliyosan c7 yada j7 2016 felan almaya bak

Neden öyle hocam? Donanımı falan çok mu zayıf kalıyor acaba? Bu cihaz metal diye bunu tercih edecektim c serisinin fiyatı pahalı ve j serisi de plastik olduğu için almak istemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

Neden öyle hocam? Donanımı falan çok mu zayıf kalıyor acaba? Bu cihaz metal diye bunu tercih edecektim c serisinin fiyatı pahalı ve j serisi de plastik olduğu için almak istemiyorum.

Donanımı j7 2016 dan üstün ama yazılımsal sorunmu yada ekranın 1080 olmasındanmı, oyunlarda tökezliyor, tabi her oyunda değil, ilerde düzeltirler inşallah diye bekliyorum bende.

• quote:

quote:

quote:

J7 2016 nin sadece arka kapagi plastik.Plastik dedimse öyle eski samsunglarin leğen plastiginden değil.Çerçevesi metal yani ilerde eski samsunglar gibi soyulma sıkıntısı asla olmaz.Ekrani 720p oldugu icin pilide prime göre daha uzun gidiyor j7 2016 nin.Bana göre j7 nin çıkartılabilen bataryaya sahip olmasida büyük arti.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesut8888 -- 3 Aralık 2016; 3:25:50 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.