|
Jabra Elite 10 ve Elite 8 Active duyuruldu: Üst seviye kalite ve dayanıklılık
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bugün duyurdu ama 2 hafta önce mağazadaki güncelleme detaylarında belli etmişti. Bu arada fiyatları çok yüksek. Jabra serisi 2-3-4-7 kullandım kullanıyorum.
google photos
Logitec G735 - JBL - Jabra Elite serisi (fotoğraf ve video)https://photos.google.com/share/AF1QipNcEahrAGnO9RR3WaVATBi5sPQfeqCKObjCvvlamOFn6HgNshPzvTNFt3VqyxydMQ?key=d2w0cGUtVDl1aVBqQTVGMF9kUnAyZUQ1R25lbnZB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 31 Ağustos 2023; 19:52:55 >
-
Koleksiyonunuz iyiymis hocam
Bunlarin arasindan son ses seviyesi tatmin edici diyebildiginiz var mi acaba? 3'un ses yuksekligi az geliyor bana da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2'yi ben de aldım. Dip ses vardı, iade ettim.
-
Jabra Elite 3 aldım 3 gün önce. Jabra Elite 4 ile arasında 300 tl fark varmış. Şu an Jabra Elite 3'ü iade etmeyi düşünmüyorum boşuna firma zarara girmesin. Aynı zamanda zaten gayet memnunum. Üç yıl önce Xiaomi Mi True Earbuds Basic 2 almıştım o zaman 250 tl idi. Üç yıldan sonra Jabra Elite 3'e geçtiğimde manzarayı uzaktan seyretmek yerine manzaranın içine girdim. Jabra kaliteli olsa gerek. Eğer 3-4 yıl idare ederse bu kulaklık o zaman hakkını teslim ederim :)
-
Tek fark fiyatmi sence? spec.lere bi bak istersen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
LDAC, Aptx desteği yok mu?
-
Sadece AAC ve SBC var. Bakalım Anker’den bir atak bekliyorum. Liberty Pro 3’ün tek eksiği Dolby Atmos desteklememesiydi. Muhtemelen bir sonraki modelde bu eksik de kapatılacak ve eksiksiz bir model olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 1 Eylül 2023; 3:4:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yıldır eşimle elte active 65t kullanıyoruz bence o bille halen gideri var. şarjları aktif kullanımda 6-8 saat kadar onun haricinde bi sorun yok
-
Türkiyede ne zaman satışa çıkar? tam 7 active alacaktım yenisi çıkacaksa bekleyip alayım bari.
-
Evet, rahatsız edecek kadar bir dip gürültüsü var ama fiziksel kontrol tuşu yüzünden kabullenip kullanmaya devam ediyorum. 3 veya üzeri modellerde aynı sorun var mı merak ediyorum. Denediğiniz model oldu mu hocam?
Başka bir bluetooth kulaklık denemedim. Denemek de zor ancak biri verecek de bakacaksın yoksa iade etme kısmı zor bluetooth kulaklıkta.
-
Bugün Jabra Elite 10 aldım. Muazzam bir kulaklık. Sennheiser Momentum True Wireless 3 kulaklığımın solu bozulunca bunu aldım. Şu an gerçekten yarı fiyatına neredeyse bire bir aynı kalitede konuşma ve müzik verimi alıyorum. İlk Jabra deneyimim gerçekten çok olumlu.
-
Tws 3 ile karşılaştırınca yaklaşıyorum kalite olarka reis. Bende tw3 bozuldu iade paramı verdiler ama yenisini almak istemiyorum çünkü kronik arızalı bir kulaklık tws3.
İnanılmaz. Sennheiser fiyatının yarısına neredeyse aynı kalite. 1 haftadır kullanıyorum. Bu kadar iyi bass ve temiz ses verebileceğini düşünmemiştim. Uygulamadaki seçenekler de çok başarılı. En büyük artısı, mikrofon kalitesi ne Sony XM5'de ne de TW3'de asla yok. Genel skorlarda hepsini tokatlıyor. Bir tek airpods pro 2'nin ANC özelliğine yaklaşamıyor hiçbiri. Kualklıktaki tek eksik daha fazla ses codec desteği. Sonraki modellerde Aptx vb. uzantılar da desteklenmeli. Sennheiser ve Sony alınmadan önce konuşma kalitesi de ön plandaysa Jabra incelenmeli.
-
Reis peki 5 bin liraya kapalı kutu tws3 mu bu mu
Aslında aklım yine tw3 e kayıyor ama işte kronik arızalı ürün daha 3 aydan fazla.kullanan görmedim ben o cihazı yani 5 bin liraya kapalı kutu garantili var malum sitede ilanlarda
İkisini de kullanan biri olarak ben bir daha asla Momentum kullanmam. Birincisi dediğin gibi kronik arızalı. İkincisi ses aralıkları birbirine çok yakın. Üçüncüsü ve en önemlisi ergonomisi, tasarımı ve uygulamadaki fonksiyon çeşitliliği Jabra'yı öne çıkarıyor. Konuşma benim için çok önemli olmasa da TW3'deki mikrofon gerçekten berbat.
Hocam peki elite 10'un mikrofon kalitesi nasıl gürültülü ortamlarda? Bir yorumda Jabra'nın klasik dış sesleri yakın seslerden daha çok alma problemi bunda da devam ediyor yorumunu gördüm de
-
ben dün jabra elite 10 aldım telefonum xiaomı 13 T, kulaklık gerçekten şahane, ses kalitesi olsun karşıya giden sesin kalitesi olsun benim şimdiye kadar kullandığım en iyi kulaklık sadece beni üzen bir konu var bunu kullananlar lütfen yorum yapsın sadece ben mi yaşıyorum bunu;
kulaklık çok geç bağlanıyor yani en az 8 saniye sürüyor bağlanması buda biri aradığında kulaklığı kutusundan çıkarıp konuşmak için uzun bir süre bazende daha uzun sürüyor
bu telefonla ilgili bir durummu yoksa diğer telefonlardada aynısı oluyormu. birde kapağı açınca direk bağlantı yapmıyor bu segment' de birçok kulaklıkda bu özellik var. Bu kulaklıkla ilgili birçok video izledim kimse bunlardan bahsetmemiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cello1903 -- 27 Ağustos 2024; 13:40:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X