Şimdi Ara

Jailbreak ile alakalı bankacılık konusunda tedirgin olanlara bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-İnternet bankacılığı şifresi ele geçirmeyle kart kopyalanamaz
    2-Bankalar sms şifre gönderiyor onu almakta zor
    3-Online banka sitelerinde yurtdışı ip kısıtlama var oda açılırsa iddia edildiği gibi BEIJING den ÇİN den giriş YA-PI-LA-MAZ

Kısacası gerekli önlemler alınırsa (ip kısıtı,sms doğrulama, işlem limiti) jailbreakla alakalı Türkiye bankalarına erişim asla sağlanamaz.

Tüm bu olaylar son yıllarda halihazırda atm ve pos ile kart kopyalanma şeklinde sık sık giündemde bu olanlarda ondan ibaret.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorun internet bankaciligi degil ki sadece, kredi kartiniz uzerinden safariden ya da herhangi bi app uzerinden islem yaptiginizda bu bilgileriniz toplanabiliyor kolaylikla, sonra bankadan ariyorlar sizi, efendim steam uzerinden 1 saat icerisinde 1000 tl lik alisveris yapmissiniz, supheli bulduk ve bilgilendirmek istedik diye. Sonra ugras babam dur. Web uzerinde olmaz diye birsey yoktur maalesef. Sahsen ben restore attim gectim IOS 10 betaya, içim rahat, telefon rahat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solasguitarra kullanıcısına yanıt
    3d secure kullanıyorsan kart bilgisiyle yapamazlar. Atm ile kopyalayıp çekerler ondada banka iade ediyor (geçen ekşisözlülte birinin kartı kopyalanmıştı bankayı sıkıştırıp aynı gün iade almıştı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.