Şimdi Ara

Jailbreak iOS 8.2 (Semi Jailbreak) FAKE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online cydia ile yarı yarıya işi çözdük diyorlar

Jailbreak iOS 8.2 (Semi Jailbreak)

We are working to release the Semi Jailbreak for iOS 8.2, This is not a fully untethered jailbreak, But you can install the Apps and themes without root access. Semi jailbreak is specially developed for iOS 8.2 jailbreak.
    You don't want to download the tool to do it. Iis an online process. It doesn't install the Cydia Substrate on your device as the untethered jailbreak. It installs the Cydia on special web platform and access it through your device. You cannot find the difference between fully jailbreak cydia and semi jailbreak cydia. But some functions are not available with Semi jailbreak Cydia.

http://pangu8.com/82.html

Edit : 5s ile denedim desteklenmeyen cihaz deyip 9.99 usd isteyen sayfaya yönlendirdi. Sonuç : Önümüzdeki maçlara bakacağız

Bu fake dir Pangu resmi sitesi...
    http://en.pangu.io/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferit78 -- 10 Mart 2015; 11:47:45 >

• ferit78 kullanıcısına yanıt
    Yerimizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • online cydia nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

online cydia nedir ?

Bir kaç saat sonra göreceğiz, sitedeki geri sayım bitince. Telefona cydia yüklemeden program yüklenebilmekte demişler.
  • Untethered isteriz :)))

8.1.2 jb ile devam şimdilik.
  • Beklemekte fayda var
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Sürüm düşürme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Desteklenen cihazlara kaç para istiyorlar acaba :)
  • Başlığı açarken Pangu yazılıp google'da çıkan ilk siteye baksaydın hocam, böyle sahte siteler jailbreak'in olmadığı zamanlarda mantar gibi ürüyorlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safariden girip 4s e yükledim (8.2) cydiayı yükledi ama girince biraz değişik ama succesfully semi kb your device yazıyor jb oldumu bilmiyorum appsync yüklemeye çalışacağım sonucu yazarım

• Untethered olmadıktan sonra çöp 8.2 ye jb çıkması 15 güne belli olur acele etmeyin

• Yok ya cydiada arama yeri yok flappy bird va 3-5 tane oyun var sadece fake bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ferit78

Online cydia ile yarı yarıya işi çözdük diyorlar

Jailbreak iOS 8.2 (Semi Jailbreak)

We are working to release the Semi Jailbreak for iOS 8.2, This is not a fully untethered jailbreak, But you can install the Apps and themes without root access. Semi jailbreak is specially developed for iOS 8.2 jailbreak.
    You don't want to download the tool to do it. Iis an online process. It doesn't install the Cydia Substrate on your device as the untethered jailbreak. It installs the Cydia on special web platform and access it through your device. You cannot find the difference between fully jailbreak cydia and semi jailbreak cydia. But some functions are not available with Semi jailbreak Cydia.

http://pangu8.com/82.html

Edit : 5s ile denedim desteklenmeyen cihaz deyip 9.99 usd isteyen sayfaya yönlendirdi. Sonuç : Önümüzdeki maçlara bakacağız

Bu fake dir Pangu resmi sitesi...
    http://en.pangu.io/

• son zamanlarda taig dışında hiç bir siteye güvenmeyin.pangu bile 8 çıkınca susmuştu.google de aratınca 8 ile ilgili jb bir sürü abuk subuk site çıkıyor.taig yapmadıktan sonra kimse başka yerlere güvenip ne para versin ne de program kursun.umarım taig bir an önce çıkarır.çünkü 8.2nin beta2sine 1 hafta sonra çıkarmıştı yanlış biliyorsam düzeltsin arkadaşlar.
  • Arkadaşlar bazı web sitelerinde 8.2 de sorunlar olduğu yazıyor
    http://www.teknokulis.com/Haberler/Yazilim/2015/03/13/ios-82den-sonra-yasanan-sorunlar
    untethred jailbreak çıkmadan bence upgrade etmemeniz.
    Ben 4s ve ipad 2 cihazımı mecburiyetten 8.1.3 e yükselttiğim için 8.2 yaptım hali hazırda 8.2 beta için jailbreak olsada 8.2 tam sürümde çalışmıyor
    o nedenle kullandığım iphone 6 mı 8.1.2 de kalacağım.
  • Arkadaşlar çin malı şarj cihazı kullanıyorum ve ne yazıkki iOS 8.2'ye sahibim.Cydia ile tweakler sayesinde çin malı kabloya izin vericem(şuanda çin malı olduğunu anladı şarja izin vermiyor.Kaç güne orjinal jailbreak çıkar?Birde bu indirdiğim sahte jailbreak'i nasıl silebilirim?
  • 27 martta kesin çıkarmı acaba??

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    Hocam profil olarak ekliyor online cydiya i. Ayarlardan silecen profilini zaten uygulamada gidiyor

• Bence RedSn0w geri gelecek 8.2 ile

• 8,2 jb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.