Şimdi Ara

Jailbreak kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPhone 4 cihaza jailbreak yüklemiştim 5.1.1 sürümündeyken ve şimdi 6.0'a geçebilmek için silmeye çalışıyorum ancak ne denediysem olmuyor.iTunes üzerinden direk restore denediğimde sürümü indirme işlemi bittiği anda hata veriyor.Bu hatayı araştırdım cihazda jailbreak olduğu için çıkıyormuş.Shift+Restore deniliyor ancak onu yapabilmem için de elimde firmware dosyası olması gerekiyor ve bu dosyayı hiçbir yerde bulamadım, apple'ın kendi dosyalarından kullanmaya çalıştım onlarda da gene yükleme sırasında aynı hatayı alıyorum.Kendimde 4S var ve kendi cihazımda imzdl sitesinden indirdiğim ios 6 beta 4 firmware'ini Shift+Restore ile yükleyip ardından iTunes üzerinden normal Restore yaparak 6.0'a yükselttim ancak bu 4'de 3194 hata mesajını alıyorum.Bu mesajı araştırdığımda ise hosts dosyasındaki apple'a ait adresi silip deneme yöntemi öneriliyor fakat bu yöntemi farklı bilgisayarlarda bile denedim hiçbir şekilde olmadı.Bazı arkadaşlar redsn0w programından sildiğini söylediler internette araştırdım ancak bulamadım, programı karıştırdım gene bulamadım...ve şu an çaresiz şekilde ortada kalmış durumdayım.Jailbreak için kolay silinebiliyor filan denilirdi, lanet gelsin jb'e.Acilen yardım lazım...

• Öncelikle kolay gelsin bende aynı sorunu yaşadım eğer sürüm dosyasını direk indirmek istiyosan google da 'ios6 ipsw download' diye aratırsan dosyayı bulabilirsiin eğer buda sorununu çözmezse başka bir bilgisayarda denemeni öneririm ben sorunu öyle çözmüştüm
  • iTunes üzerinden direk güncelleme yapmaya çalıştığımda yani ios 6'a geçmeye çalıştığımda cihazda jailbreak olduğu için yükleme sonuna doğru hata verip iptal ediyordu.Dosyayı indirerek yapmaya çalıştığımda da aynı hatayı almazmıyım ?
  • Shift+Restore da almazsınız
  • Tamamdır şu an cihaz yanımda değil en kısa zamanda dediğinizi uygulayıp tekrar deneyeceğim ve sonucu buraya yazacağım.Şimdiden teşekkürler
  • Rica ederim umarım sorununuz çözülür
  • ugurbaykoc arkadasimiz kesinlikle hakli

cihaziniza uygun ipsw dosyasiyla yapmaniz gerekiyor

edit. forumda butun fwlerin oldugu.bir konu vardi arastirirsaniz bulursunuz mobil oldugum icin link veremiyoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 3 Ekim 2012; 15:51:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU VE ROOT KALDIRMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.