Şimdi Ara

jailbreak yapımı (ipod touch and iphone)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyoruzki elimizde bulunan bu cihazın tam anlamıyla keyfini çıkarabilmek için cihaza yükleyeceğimiz oyun ve uygulamaların bir çoğu ücretli,bu cihazın bu uygulamaları yüklemedende diğer cihazlardan pekte farkı yok ama "jailbreak" dediğimiz yöntem ile cihazımıza piyasada .app ve .ipa uzantılı hatta nes uzantılı oyunları,uygulamaları yükleyebiliyoruz.Jailbreak işlemi forumda anladığım kadarı ile yapabilen çok az kişi var.Bu nedenle bana "pm"den ulaşacak tüm arkadaşlarımıza bu konuda yardımcı olmayı düşünüyorum.

Ayrıca cihazı jailbreak yanısıra türkçeleştirme işleminde'de yardımcı olucam arkadaşlar.

iphone ve ipod touch hakkında yaşadığınız sorunları belirtirseniz burada elimden geldince yardımcı olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straggles -- 6 Kasım 2008; 11:52:59 >

• ipodla ilgili sorunlarda yardımcı olabilceğini yazmışsın benim bi çok sorum var onları burayamı yazıyım..
  • tabiki sorunları burada bizimler paylaşırsan hem bu sorunlala karşılaşmış olanlar içinde bir önem teşkil etmektedir.sorunlarına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • tam yerini buldum sanırım.......bende ipod touch 2g var fakat jailbrek yapılmış değil,,,,acil yardım ederseniz cok sevinecem!
    saygılar
  • arkadaşım elindeki cihazı jailbreak yapmak istiyorsak bunun için biraz beklemelisin çünkü hala yeni nesil ipod touch'larda jailbreak yapılamıyor
  • peki türkce nasıl yapablirim???
  • meraba ben b, ipod touch aldım 32gb 2.1.1v bunu nası jailbreak yapalirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar elinizdeki cihaz yeni nesil yani ipod touch 2g ise ne yazıkki jailbreak suan için mümkün değil ama türkçeleştirmek istiyor yada versiyon yükseltmek istiyorsanız bunlar mümkün,bunun için bana "pm"den ulaşmanız yeterli olucaktır.
  • benim versyona jailbreak çıkınca pm atrsan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.