Şimdi Ara

Jailbreak yapmaya çalıştım iPod kafayı yedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipod touch 4.nesil ipoduma jailbreak 4.3.4 yapmak istedim (ilk JAILBREAK DENEMEM :( ) ama elimde 4.3.4ün ipswsi yoktu. 4.3.3 vardı. ben de 4.3.4ün inmesini beklemedim. ipodtaki sistem 4.3.4 bu arada! 4.3.3 ipswsi ile jailbreak yaptım. ama ipod açılmadı. itunesa bağlamam gerektiğini gösteren işaret ekrana geldi. ben de itunes açtım ve her şey silinmişti ve benden 4.3.5 yüklememi ve restore yapmamı istiyordu. arkadaşlar ben jailbreak yapmayı istiyorum. bu aşamadan sonra yapabileceğim bir şey var mı?

jailbreak yapmak için normal sistem değil!

• arkadaşım 4.3.4 için untethered jailbreak yok. kısacası cihazını restore etmen gerekiyor. shsh kaydın yoksa 4.3.4'e restore edemezsin zaten. şu an yapabileceğin şey sadece tethered jailbreak.

onun dışında 4.3.5in 4.3.4'ten farkı yok. hatta şarjı daha bile iyiymiş dediklerine göre.

bu arada 4.3.5 için tethered jailbreak var. redsn0w 0.9.8b4 ile yapabilirsin.

kısacası 4.3.5 sürümüne güncelle, redsnow 098b4 ile 4.3.5 ipsw dosyasını göstererek jp yap. halletmiş olursun. unutma, telefonun şarjı bittiğinde ya da kapandığında tekrar jb yapacaksın demektir tethered jailbreak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyaayya

arkadaşım 4.3.4 için untethered jailbreak yok. kısacası cihazını restore etmen gerekiyor. shsh kaydın yoksa 4.3.4'e restore edemezsin zaten. şu an yapabileceğin şey sadece tethered jailbreak.

onun dışında 4.3.5in 4.3.4'ten farkı yok. hatta şarjı daha bile iyiymiş dediklerine göre.

bu arada 4.3.5 için tethered jailbreak var. redsn0w 0.9.8b4 ile yapabilirsin.

kısacası 4.3.5 sürümüne güncelle, redsnow 098b4 ile 4.3.5 ipsw dosyasını göstererek jp yap. halletmiş olursun. unutma, telefonun şarjı bittiğinde ya da kapandığında tekrar jb yapacaksın demektir tethered jailbreak

valla bana çok çekici gelmedi dediğin ama öyle yapacaz heralde artık :( şimdi ben 4.3.5 ipsw indirip normal jailbreak mi yapayım?

• farklı çözümü olan var mı arkadaşlar tethered istemiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: weerendenaalen

farklı çözümü olan var mı arkadaşlar tethered istemiyorum da

untethered çıkmadı, bu sürümler için çıkmaz da. ios5'i bekliyceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weerendenaalen

farklı çözümü olan var mı arkadaşlar tethered istemiyorum da

Bence bu saatten sonra farklı birşey arama. Zaten farklı birşey yaptığından dolayı cihaz kaput olmuş. 4.3.5 kur, tethered jb yap ve bilgisayar başında değilken ipodu kapama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.