Şimdi Ara

James Donkey 711 gaming kulaklık 7.1 169 tl (bkm express içerirle 119)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.122
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.incehesap.com/icerik/bkm-express-james-donkey-kampanyasi/
    James Donkey 711  gaming kulaklık 7.1 169 tl (bkm express içerirle 119)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alınırmı arkadaşlar ne diyosunuz 7.1 kulaklığa ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Alınırmı arkadaşlar ne diyosunuz 7.1 kulaklığa ihtiyaç var.
    119 tl bu tarz bir oyuncu kulaklığı bulamassınız.
  • Geçenlerde de konusu açılmıştı, alan bir kullanıcı hiç memnun kalmayıp iade etmiş. Bir araştırıp konuyu bularak okuyun derim.
  • 3.5mm jack olsa ps'de kullanmak için alacaktım. Kafa yormayan güzel ve 300TL altında bir kulaklık seçemedim bir türlü. Steel Series Arctis RAW'a bakıyorum bir ama onu da kullanan pek yok sanırım yorum bulamıyorum.
  • gercek 7.1 ise bedava sayilir telefon kulakliklari 50 60 lira en dandikleri buna iki kati verilir yazan degerleri gercekse tabi kullananlardan yorum alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kulaklığı nasıl bilmiyorum ama james donkey 325 aldım macrosu çalışmıyor... Firmaya 50 kere mail attım geri dönüş yok malesef, almadan önce 7kere düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

gercek 7.1 ise bedava sayilir telefon kulakliklari 50 60 lira en dandikleri buna iki kati verilir yazan degerleri gercekse tabi kullananlardan yorum alin
    Gerçek 7.1 bu fiyata olur mu hiç :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle bir inceleme videosu var. ben almayı düşünüyorum. james donkey'in şu an mouse ve ssdsini kullanıyorum. 2015 yılında amazon'dan 49$'a Logitec G430 almıştım. 100 lira civarına gelmişti. Şu an o günlerin hayal olduğunu biliyorum. Siz de en azından laptop mikrofonu ile discord'da konuşan sorumsuz arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak veya kendiniz için bu fiyata alabilirsiniz. yine de daha önceden alan arkadaşların söyleyeceklerini dinlemek isterim.

genelde insanlar led ışıklarından rahatsız olmuşlar kapatamadıkları için. bu james donkey'in büyük bir sıkıntısı. bende klavyesi var bir de, klavyeyi bantlamak zorunda kaldım ışıklarından dolayı. 20 dolara denk geliyor. 20 dolara alınabilir sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 11 Mayıs 2019; 16:25:17 >

• Kulaklik ses kalitesi olarak nasıl baslar tatmin edici mi? Oyuna mola verdigimde muzik dinlerken üzsün istemiyorum. Ayrıca ışıkların kapatilamaması sıkıntı o yuzden ışık seviyesi rahatsız edici mi bunu çok merak ediyorum. Mesela karanlikta monitorden yansiyor mu ışık?

• Bu fiyata iyi gibi

• Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Bu adam ne zaman bir ürüne inceleme yapsa öve öve bitiremiyor, aşırı yapmacık ve boş yapıyor.Sanki karşısına gelen hiç bir ürün kötü değilmiş gibi, kusursuz hepsi. Gerçek incelemeyi alıp da pişman olanlardan bakabilirsiniz.
  • Bu urunu adaptorle xbox kontrolcusune takma sansimiz var mi. Varsin ledler yanmasin.

Yani usb den 3.5 jack cevirici gibi birsey uyarmi acaba.

• Üründen beklediğiniz şeye göre değişir ama kullanıcısı olarak ben f/p olarak tavsiye ederim. Yeterli bi kulaklık. Kafayı yormuyor. Tek sorunu ışığının kapanmaması. Bu bi gerçek
  • Sembek kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kulaklığı film için alabilir miyiz? surround ses almak için.
  • spintirea kullanıcısına yanıt
    beleşçi
  • Ps4 de olmaz sanırım değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gerçek 7.1 olabilir mi yahu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Hocam bu kulaklığı film için alabilir miyiz? surround ses almak için.
    Ben de film için kulaklık arıyorum... Bu uyar mı merak ediyorum...

• Diğer konuya bakıp genel izlenimimi okuyabilirsiniz. Fiyatına lafım yok oldukça uygun ama sanırım tek artısı ucuza bir kulaklık almış olmanız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.