Şimdi Ara

Jameson js-7100 teyp aldım.nasıl bağlayacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar jameson 7100 oto teyp aldım.aracımdaki kasetçaları söküp yenisiyle değiştirmek istiyorum.bağlantıları nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum.ayrıca aracımda şuan 10 cm'lik 2 adet konsolda 16 cm'lik 2 adet de arkada olmak üzere 4 adet hoparlör var.arkada bulunan 2 adet 16 cm höparlörü söküp ön kapılara takmayı düşünüyorum.yeni aldığım 22 cm 400 watt oval hoparlörleri de arkaya takmayı düşünüyorum..aracımda anfi ve subwofer yok.alacak olduğum ses mevcut sesden baya farklı olur mu?şuana kadar söylediklerimi yaparken dikkat etmem gereken önemli bişey var mı?yardımlarınızı bekliyorum.hayırlı forumlar...

• arac modeline göre yapıcagın işlemler degişir.teybi cıkarman için özel aparatlara ihtiyacın var..zaten kapılardaki cıkıslar cekili yapıcagın söktügün kabloların yerini iyi hatırlaman.onun dısında 1-2 farklı kablo vardır bunlarda ısıklarla ilgilidir.örnegin turuncu kablo.takmak istedigin hoperlörün modelini söylersen fark olup olmayacagını daha net söyleyebilirim.
  • verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.aldığım hoparlör Minton cs 1216
  • Merhaba Kısmetse 1 ay sonra bende aynı teyipten alıcam.Ama bu ürünün bluetooth özelliği var mı bilmiyorum.Eğer ürünü araca bağladıysanız bluetooth özelliğinin olup olmadığını ve teyip hakkındaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Saygılar Cengiz
  • arkadaşım teyp gayet güzel.pahalı diğer ürünlerden hiçbir eksiği yok.tek gördüğüm eksik hafıza kartı ve usb bellekteki şarkıları klasörlere göre seçemiyorsunuz.kafasına göre liste yapıyor.benim için bu eksikliğin çok fazla önemi yok.bunun dışında mükemmel ses çıkışı var.4x50 watt ses çıkışı bence çok başarılı.amfiye gerek kalmıyor benceayrıca unutmadan bluetooth özelliği yok.karar sizin...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin186 -- 24 Şubat 2011; 20:27:10 >
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler...Peki şu linkteki teyip hakkında bi fikriniz var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/KAMOSONIC-KS-MX-6-OTO-USB-KART-FM-SON-MODEL_W0QQidZZ36701526
  • arkadaşım sen bluetoothlu olmasını istiyorsan bu cihazda da yok.zaten bluetoothlu cihazları bu fiyata bulmak mümkün değil.fakat şunu aklından çıkarma.bu ürünlerde şekil ve isim haricinde birbirlerinden farkı yok.benim aldığım teybin çok benzerini sunny markada da gördüm..sonuçta çinde aynı yerlerde üretilip farklı markaların ismi yazılarak üretiliyor.bence şekli hoşuna giden hangisiyse onu al.özellik farkı yok..son olarak benim araştırmalarıma göre jameson servis olarak daha sorunsuz olduğunu duydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.