arkadaslar nedendir bilmiyorum ama jamin kendi kendine kitleniyor ve resetlemeden acilmiyor hersey normal calisiyorr ama bekleme modundayken kendi kendine kitleniyorr va acilmiyorr sebebini bulamadim herseyi kontrol ediyorum ama olmuyorr sanirim hard format atacagimm ama icinde cok onemli telefonlar var bunlarin yedegini nasil almam gerektigini yada sime nasil kaydedecegimi bilmiyorum yardimci olurmusunuz???
Active Sync üzerinden PC'ye alabilirsin tabii ki. Yoksa PC'de Outlook mu yok? İkinci bir alternatif de eğer uygun yedekleme programı var ise (ör: Spb Backup) sadece Contacts verilerinin yedeğini bellek kartına almak ve hard-reset sonrasında geri çağırmak olabilir.
peki ben bunu nasil yapicam yani outlooka almayi nasil basarabilirim bi anlatabilirmisiniz???
Ben Casper M600 Kullanıyorum kutudan gelen outlook program cd si ve active snyc programlarını cd kendisi yükledi.. Kisi listesini otomatik olarak zaten alıyor ve yeniden bagladıgında cihazı sen birsey yapmadan o kendisi snyc edip yeni isletim sistemine gönderiyor kisileri
quote:
Orjinalden alıntı: aytun
peki ben bunu nasil yapicam yani outlooka almayi nasil basarabilirim bi anlatabilirmisiniz???
ppcdeki istediğin yeri backuplayabilrsin. özellikle tel.rehberi diyorsan contacts seçmen yeterli.sana bir exe oluşturacak. location olarak storage card seç. bunun dışında spb backup, sprite backup bunları kullanabilirsin