Şimdi Ara

Jamo s426 yı nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s426 almayı düşünüyorum oda 17m2 subwoofer kullanılmayacak anfim vsx-520 hacim,berrak tizler ve sahne derinliği çok önemli bu set yada aynı fiyat aralığında başka öneriniz ne olur ?

• Arkadaşlar bu sistemi kullanan yok mu?
  • jamo s426 eski bir set bulmanız zor. Ben bulamadım. Uygun fiyatlı bir set. Hiç dinlemedim sesini bilmiyorum ama yorumlar kötü değil. Düşük bütçeler için düşünülebilir. Berrak tiz verebilir mi bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genserico

jamo s426 eski bir set bulmanız zor. Ben bulamadım. Uygun fiyatlı bir set. Hiç dinlemedim sesini bilmiyorum ama yorumlar kötü değil. Düşük bütçeler için düşünülebilir. Berrak tiz verebilir mi bilemem.

Doğubankta son bir set kalmıştı onuda oldukca uygun fiyata satın aldım ses dengeli tizler fiyatıda göz önüne alınırsa muhteşem bass doygunluğu iyi midler bir üst serideki gibi çekinik değil şahsen çok memnun kaldım.
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Dediğim gibi eski olduğu için uygun fiyatlı bir set. Keyif alıyorsanız çok güzel.

Aynı seti bende düşünüyordum bir ara ama İzmir de bulamadım. Sonra aramayı bıraktım fikrimi değiştirince. Ama aynı amfi yi alacağım inşallah yakın bir zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genserico -- 14 Haziran 2012; 22:53:35 >
  • quote:

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Dediğim gibi eski olduğu için uygun fiyatlı bir set. Keyif alıyorsanız çok güzel.

Aynı seti bende düşünüyordum bir ara ama İzmir de bulamadım. Sonra aramayı bıraktım fikrimi değiştirince. Ama aynı amfi yi alacağım inşallah yakın bir zamanda.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

jamo s426 eski bir set bulmanız zor. Ben bulamadım. Uygun fiyatlı bir set. Hiç dinlemedim sesini bilmiyorum ama yorumlar kötü değil. Düşük bütçeler için düşünülebilir. Berrak tiz verebilir mi bilemem.

Doğubankta son bir set kalmıştı onuda oldukca uygun fiyata satın aldım ses dengeli tizler fiyatıda göz önüne alınırsa muhteşem bass doygunluğu iyi midler bir üst serideki gibi çekinik değil şahsen çok memnun kaldım.

Siz almış ve memnun kalmışsanız gerisi teferruat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

quote:

böyle söyleyince kötü bir setmiş izlenimi doğuyor sanki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halog

quote:

quote:

böyle söyleyince kötü bir setmiş izlenimi doğuyor sanki

Yok olur mu öyle şey, seti almamış ve almayı düşünüyormuş gibi yazmışsınız da o nedenle dedim.

• s426 ya jamo sub210 ekledim deep basslar çok iyi müzik için dahi son derece dinamik uğultu yada zamanlama hatası yok ancak düşük frekanslarda fazlaca reaksiyon veriyor buda portun nispeten ötmesine sebebiyet veriyor gerçi parası düşünüldüğünde fazlasını hakettiğini rahatlıkla söyleyebilirim
  • Selam bende bu akşam jamo s426 set aldım ve bu saate kadar bağlamakla uğraştım. Saatin geç olmasından dolayı ağız tatıyla deneyemedım ama ilk izlenimlerim olumlu gibi. Fakat kafama takılan bişey var arka hop lardan pek ses gelmiyor bu normal bi durum mudur? Avr: Sony STRDH520 ve hiç bi ayarı yapılı değil sadece bağladım ve kısa bi süre kontrol amaçlı sağına soluna baktım her kolondan ses geliyomu diye vs diye. Yarın biraz daha kurcalama şansım olucak. Görüş ve önerileriniz benim için çok önemli olucak birilerinin yol göstermesine ihtiyacım var bu işlerde 0 bilgi sahibiyim :)
  • Seti biraz kurcalama şansım oldu ve beni memnun bıraktı diyebilirim. Verilen parayı sonuna kadar hakeden bi set. Sub bağlı olmasada özellikle müzik dinlerken stereo performansı beni etkiledi, camları titretiyor (: filmlerde de bi okadar iyi birde buna sub bağlasam tadından yenmeyecek gibi gözüküyor. Mid ve tiz sesleride gayet güzel veriyor. Bu sete nasıl bir sub tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Seti biraz kurcalama şansım oldu ve beni memnun bıraktı diyebilirim. Verilen parayı sonuna kadar hakeden bi set. Sub bağlı olmasada özellikle müzik dinlerken stereo performansı beni etkiledi, camları titretiyor (: filmlerde de bi okadar iyi birde buna sub bağlasam tadından yenmeyecek gibi gözüküyor. Mid ve tiz sesleride gayet güzel veriyor. Bu sete nasıl bir sub tavsiye edersiniz?

Frekans yanıtı olarak jamo sub210 cuk oldu diyebilirim müzik performansıda memnuniyet verici üstelik oldukça güçlü ve hacimli bassa sahip dinlemenizi tavsiye ederim.
  • Peki çok teşekkür ederim, umarım biryerlerde dinleme fırsatı bulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Peki çok teşekkür ederim, umarım biryerlerde dinleme fırsatı bulurum.

Doğubank a uğrama şansınız olursa orada dinleyebilirsiniz
  • Fiyat neydi acaba 210 un ?

• Şuan ki doğubank fiyatı sanırım nakitte 500tl
  • bende s426 set arıyorum nerde bulabilirim ya da satan varsa ilgilenebilrim tşkkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.