Bildirim
Jamy dornen yag orani kactir
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yağ oranı 18-23 arası gibi. Pek birşey yok adamda. İyi bir plan ile 6 ayda rahat ulaşılır bu seviyeye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim kilom 117 ve yağ oranım da %34. %25'e düşmem çok mu sürer ?quote:
Orijinalden alıntı: Cosmos2999
Yağ oranı 18-23 arası gibi. Pek birşey yok adamda. İyi bir plan ile 6 ayda rahat ulaşılır bu seviyeye. -
Boy önemli kiloda ama yağ oranına göre zaten riskin uzerindesin. Benim yüzde 27 ler den yüzde 20-17 arasına düşmem sıkı bir diyet ile 4 ayımı aldı ama benim yaptığım diyeti tavsiye etmem çünkü Ağırlıksiz ve proteinsiz diyet yaptım. Kas kaybı oluyor yani. Onun yerine Karbonhitrati azaltıp, protein ve ağırlık çalışması ile kalori açığı oluşturup dengeli kilo vermek daha iyi. Bulking döneminde 3 kilo geri aldım hatta 4 Kilo. Hızlı diyetlerde vücut aşırı tepki gösterebilir.
Günde 500 Kalori Açığı oluşturabilirsineniz ayda 3 Kilo 6 ayda 18 Kilo vermek mümkün. Bunuda Ağırlık çalışması ile yaparsanız sarkma ve kas kaybı olmadan yapmak mümkün.
Vücuttan yağ bosaldikca yerine kas dokusu koymak en mantıklısı.
Ama zorlu bir süreç..
137 kilodan düştüm hocam 117 kiloya. Boyum da kısa maalesef 1.69. Ağırlık da çalışıyorum ama pek faydasını göremedim.quote:
Boy önemli kiloda ama yağ oranına göre zaten riskin uzerindesin. Benim yüzde 27 ler den yüzde 20-17 arasına düşmem sıkı bir diyet ile 4 ayımı aldı ama benim yaptığım diyeti tavsiye etmem çünkü Ağırlıksiz ve proteinsiz diyet yaptım. Kas kaybı oluyor yani. Onun yerine Karbonhitrati azaltıp, protein ve ağırlık çalışması ile kalori açığı oluşturup dengeli kilo vermek daha iyi. Bulking döneminde 3 kilo geri aldım hatta 4 Kilo. Hızlı diyetlerde vücut aşırı tepki gösterebilir.
Günde 500 Kalori Açığı oluşturabilirsineniz ayda 3 Kilo 6 ayda 18 Kilo vermek mümkün. Bunuda Ağırlık çalışması ile yaparsanız sarkma ve kas kaybı olmadan yapmak mümkün.
Vücuttan yağ bosaldikca yerine kas dokusu koymak en mantıklısı.
Ama zorlu bir süreç..
-
Boya göre Kilon ve yağ oranın fazla. Full Body ile daha hızlı yağ yakabilirsin. Günlük Kalori ihtiyacını hesaplayıp
Ağırlık çalışması + Kardiyo ile günde 750 - Kalori açığı oluşturup haftada yarım Kilo kaybedersen 1 yılda ideal kiloya yaklaşıp aynı zamanda kas kütlesini arttırabilirsin.
Ben 89 dan 75 e düşüp ağırlık çalışarak yağ oranını aynı seviyelere yakın tutarak 78 e çıktım. Hedef 85. 2-3 yıllık bir hedef. Haftada 3-5 gün antrenman yaparak sabır ile o hedefe ulaşılır. Sabır çok önemli. Ve hiçbir zaman kendinizi başkası ile kıyaslamayin.
Streoid, Yağ yakıcılar ile kullananlar ile,
Gençler ile yada Genetik olarak zayıf olanlar ile. Sizin Kilonuzdan çok zorlanmadan ve çok acı çekmeden ideal ve kaslı vücuda ulaşmak sabır istiyor.
Sadece kilo vermek istesen derdim ki, Muz + Su. Günde 1500 Kalori açığı. Ben 2 haftada sadece muz yiyerek ve su tüketerek diyet bile yaptım. Ama en iyisi Yiyerek ve Ağırlık çalışarak kilo vermekmis. Keşke öyle yapsaydım diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu full body evde yapılabilir mi? Dambıl setim var bir de halter seti almak istiyorum.quote:
Boya göre Kilon ve yağ oranın fazla. Full Body ile daha hızlı yağ yakabilirsin. Günlük Kalori ihtiyacını hesaplayıp
Ağırlık çalışması + Kardiyo ile günde 750 - Kalori açığı oluşturup haftada yarım Kilo kaybedersen 1 yılda ideal kiloya yaklaşıp aynı zamanda kas kütlesini arttırabilirsin.
Ben 89 dan 75 e düşüp ağırlık çalışarak yağ oranını aynı seviyelere yakın tutarak 78 e çıktım. Hedef 85. 2-3 yıllık bir hedef. Haftada 3-5 gün antrenman yaparak sabır ile o hedefe ulaşılır. Sabır çok önemli. Ve hiçbir zaman kendinizi başkası ile kıyaslamayin.
Streoid, Yağ yakıcılar ile kullananlar ile,
Gençler ile yada Genetik olarak zayıf olanlar ile. Sizin Kilonuzdan çok zorlanmadan ve çok acı çekmeden ideal ve kaslı vücuda ulaşmak sabır istiyor.
Sadece kilo vermek istesen derdim ki, Muz + Su. Günde 1500 Kalori açığı. Ben 2 haftada sadece muz yiyerek ve su tüketerek diyet bile yaptım. Ama en iyisi Yiyerek ve Ağırlık çalışarak kilo vermekmis. Keşke öyle yapsaydım diyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eğer Gerekli Aletler varsa neden olmasın. Ama ben Spor Salonunu tercih ederim tabiki. Sonuçta Full Body de Leg Press, Cable Row gibi hareketleri evde yapmak zor ve gereken ağırlık yüklenmesini yapmak. Ama şuanki Kilonuzda Barfiks, Dips,Şınav ile iyi seviyeye gelirsiniz. Ama Vücut Kilonuz ideal seviyeye yaklaştıkça ve Omuz, Biceps, Triceps belirli seviyeye ulaşınca Vücut ağırlığı ile yapılan hareketler yetersiz kalıyor.
Hocam orası öyle de şimdi ben barfiks ve şınav yapamıyorum. O iş nasıl olacak ? :/ Bir tane bile yapamıyorum. Barfiks yaparım aslında belki ama işte biraz korkuyorum kapıyı falan kırarım diye. :Dquote:
Eğer Gerekli Aletler varsa neden olmasın. Ama ben Spor Salonunu tercih ederim tabiki. Sonuçta Full Body de Leg Press, Cable Row gibi hareketleri evde yapmak zor ve gereken ağırlık yüklenmesini yapmak. Ama şuanki Kilonuzda Barfiks, Dips,Şınav ile iyi seviyeye gelirsiniz. Ama Vücut Kilonuz ideal seviyeye yaklaştıkça ve Omuz, Biceps, Triceps belirli seviyeye ulaşınca Vücut ağırlığı ile yapılan hareketler yetersiz kalıyor. -
Bugün 1 yarın 2. Bende 3-4 yapamayacak seviyedeydim şimdi tek sette 35-40 yaparım. 3 Sette 100 u rahat geçerim. Günden güne alışıyor vücut
Hocam peki P90 tarzı programlar hakkında ne düşünüyorsunuz ? İşe yarar mı ?quote:
Bugün 1 yarın 2. Bende 3-4 yapamayacak seviyedeydim şimdi tek sette 35-40 yaparım. 3 Sette 100 u rahat geçerim. Günden güne alışıyor vücut -
ben herhangi bir program uygulamiyorum. 3 günlük sürece hergün 2 kas grubunu calistiracak sekilde gidiyorum salona. sonra her bölgeye 3-4 hareket seciyorum. kasi yakmayan , yipratmayan hareketi ya yapmiyorum ya cok nadir yapiyorum. keyfime göre takiliyorum yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X