Şimdi Ara

JaniS`Clan Uzm'ler...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet son 3-4 gundur oynadığımız sXe'siz bir server.. sinir hastası olup cıktım.. Inferno haritası oynarken J2' adlı biri birden wall var eldarin kapa bilmem ne bi ton kufur saydı.. daha sonra BJK diye bi adminmi ne (sanırsam parali admin olan zavallılardan) 3-4 kişinin lafına göre banladı beni.. ben hayatımda hile kullanmamış hile'den nefret eden biriyim.. Kaldıki diğer admin ztn bnm icin temiz dedi ve bi kaç oyuncuda.. Daha sonra sinir oldum ve Uzm. Traqedy adlı 29 yasında oldugunu iddaa eden kütüğün teki.. Saygısız herif.. " Bana gider mi yapıon lan ? banlarım giremessin bak ha. 29 yasındayım akıllı ol lan " tarzı laflar... Adminlik hayatında yapamayan ve ilk deneyimi oldugunu dusundugum kişi... Inferno haritasında ustu uste kill yapınca 3-5 bebe'nin wall wall demesiyle admin beni banladı... sırf bu yuzden insan katil olası geliyor.. Bu Uzm klanı 4 yıllık bir clan mış... ve ömrüm boyunca ne adlarını duydum ne de baska birşey.. Çok sinirliyim şu an cidden o herifi arıyorum bilgilerini bulursam kendisiyle bizzat yüzyüze görüşecem.. Sinirden SS alamadım.. atmayı cok isterdim.. yıllarca oyun tecrubeme dayanaraktan benim bildiğim ; Admin çok konusmaz.. ciddi olur ve emin olmadıkca ban atmaz.. sinir küpü oldum. herkesin abi abi cekmesi admin'e bole bi yağcılık(Kibarcası) 10 yasında cocukların servera dolusması rahatsızlık verip hile acması... Uzun lafın kısası ; 88 doğumluyum, yıllarımı online games e vermiş biriyim ve Türkiye'de ki bunun gibi klavye delikanlılarından oturu utanc duyuyorum. Ne kdr iğrenç bir millet olmuşuz her konuda.. hilecisinden tut zavallısına kadar... Akıl yasta değil başta demişler.. 5 yasındaki cocugun lafıyla hareket eden bir admin.. ve kahretsin ki ; sXe x64 versionu cıkmadı.. Mecburen oynuyoruz.. Varsa eğerki sXe siz ciddi bir server . Söyleyin.. uzun zamandır cs oynamıyorum.. hangi server iyi bilmiyorum şu an. sXe siz..

Butun noob'lar adminlik ogrenmiş. Lanet olsun cidden.. nerde o sanane.com zamanı ..

• malesef nosteam'da daha çok rastlarsın böylelerine..bilmiyorum, galiba admin olunca kendilerinde bi liderlik görüyorlar.10 yaşında küçük çocuk gelip sana küfür edebiliyor.yapılabilecek tek şey steam almak.
    http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=196218445343

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -awesome -- 26 Mayıs 2010; 13:21:24 >
  • kartımı odeyince bu ay hemen steam alacam. yok Nrt clanın'dan ban yedim su an. varmı bole bırsey ya ?! desertle 3 hs aldım die wall dedi millet. ya ne zavallı insanlar var ... kafayı yiyecem yok bole birşey.
  • Sırf bu anlattığın olaylar yüzünden cs den soğudum.Basıcan parayı adam akıllı oynıcan aslında
  • Gerçekten pahalı değil .. bir kereliğine 16-17 milyon veriyorsun ve yıllarca oynuyorsun. 2 hafta boyunca 1 ytl biriktir al. Kimse pahalı pahalı diyemez. Insan cıdden her adam vurdugunda ; " admin beni izle kontrol et " der mi? Evet, diyormus maalesef.. Admin'in A'sı olamıcak kişiler adminlik yapıyor.. sXe'siz mecburen giriyorum. alıyorum bugun yarına. Steam'de oynamaya başlayınca düşüncelerimi dile getirecem ona gore sende alırsın istersen :)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26416492/tm.htm

Steamla ilgili bu konuda bilgi mevcut.
  • server reklamı olsun diye yazmıyorum ama wasp serverlarını deneyebilirsin.
  • benımde başıma geliyor.yapcak bişe yok. dAbAk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.