Şimdi Ara

Jant fiyatları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir konu hakkında fikrinizi alacaktım.

Aracımda 15inç kapaklı jantlardan vardı. Bende bunları 16 inç alaşımlı jant alarak değiştim. Şimdi elimde kalan bu 15 inç jantları satabilirmiyim. Sanırım o kapaklı jantları kimse almıyor. Alıcı olsa kaça vermeliyim. Piyasa hakkında bilgisi olan varmı acaba?

Teşekkürler

• Satma kışlık lastiklerin için kullan. Satsan 4 ünü 150 TL ye ya verirsin ya veremezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapak jant çok para etceğini sanmıyorum 30-40 tl eder diye düşünüyorum ama kapak jantın altında kalan sac jantın mutlaka alıcısı çıkacaktır. çünkü herkez sadece kar lastiği takıp 3-4 ay kullanmak için bu saç jantlardan arıyor. bijon aralığını da yazıp ilan verirseniz mutlaka satarsınız.
  • lastikçiye satarsan 30-40 tl kapaklarıyla beraber, elden satarsan taş çatlasa 100-150 boya markaya göre değişiyor..

bir aydır saç jant ve alaşım jantlara bakıyorum kışlıkları takmak için doğru düzgün birşey bulamadım.Alaşımlara sıfır parası istiyorlar,saç yani kara jantta doğru düzgün birşey bulamadım aslında st jantlarınıda söküp kapak takasım gelmiyor focusa pek piyasayı takibe devam
  • ben aracı alırken kar lastikleri için 4 adet kapaklı jant istemiştim,bayi hediye etmişti,kimsenin 30-40 tl den fazla vereceğini sanmam,şansını dene ama satacağım diye gezerken yakacağın benzinin parasını da hesaba kat
  • Ben 15 inç jantları tamamen çıkarttım üzerinde Nokian marka yazlık lastiklerde var.

Şimdi aracımın üzerinde 16 inç jant ve kışlık lastikler var.

İsteyen olursa yazlık lastikler ile jantı birlikte satayım :)
  • araç nedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

araç nedir

Araç Elantra 2011
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.